Zeemeermin zwemmen vanaf 8 april bij zwemschool Fresh

12 maart 2018

Verder na je C diploma? Nu ook zeemeermin zwemmen!

Voor alle kinderen die hun C diploma hebben en het jammer vinden dat ze niet meer wekelijks naar het zwembad gaan hadden we al snorkellessen op het programma staan.

We zijn van plan om het programma uit te breiden en daarom starten we vanaf 8 april met zeemeermin zwemmen. Dit is een reeks van 8 lessen waarin de leerlingen zowel boven- als onder water leren zwemmen met een zeemeerminnenstaart.

De zondag cursus zit op dit moment al vol. We gaan vanaf zaterdag 12 mei een nieuwe groep starten. Deze les is acht weken (laatste les 30 juni) van 15.30 tot 16.15 uur. De leerling moet een C-diploma hebben, dit is vanwege de veiligheid van de leerling. Fresh verzorgt de materialen indien gewenst. De kosten van deze reeks is 112,- euro exclusief materiaal en 140,- euro inclusief materiaal. Voor (oud) leerlingen van Fresh hoeft geen inschrijfgeld (20,- euro) betaald te worden.

Zeemeerminnnen ochtend

Tevens hebben we op dinsdag 1 mei een Zeemeerminnnen ochtend. Deze ochtend start om negen uur en is om 12 uur afgelopen.

Tijdens deze ochtend wordt er gezwommen met de zeemeerminnenstaart, de zeemeerminnen worden opgemaakt, er wordt een onderwaterfoto gemaakt (deze wordt digitaal verstuurd), er is een pauze met wat te drinken en wat lekkers.

De kosten hiervan zijn 32,50 voor leerlingen en oud leerlingen van Fresh en 37,50 voor andere kinderen die mee willen doen. De deelnemers moeten voor deze eenmalige activiteit minimaal een B-diploma hebben.

Interesse? Stuur een mailtje naar: info@zwemschoolfresh.nl

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.