We gaan weer starten

vanaf 13 mei 2020

Wij gaan weer starten. Dit zal zijn vanaf woensdag 13 mei 2020.

Een aantal zaken zullen anders gaan en we zullen proberen dit hieronder zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Het onderstaande zal in ieder geval tot juni gelden. Wij zullen per week kijken waar we aanpassingen moeten doorvoeren.

De leerlingen hebben ruim acht weken niet gezwommen, dat gaan wij zeker terug zien met het niveau van de kids. We starten met “zwemmen”, we gaan alles weer opfrissen en we gaan kijken wat de leerlingen nodig hebben. In de eerste weken gaan wij kinderen niet laten afzwemmen. Wij gaan voor veiligheid en kwaliteit en willen er zeker van zijn dat de leerlingen daaraan voldoen.

Er is voor de maand mei niet geïncasseerd. We gaan daarom proberen om zo veel als mogelijk de inhaallessen als eerste op te maken. Om heel veel beweging in het pand te voorkomen gaan we in de maand mei met dubbele lessen werken. In zwemscore kunt u lessen gaan reserveren. U reserveert ALTIJD een dubbele les. Dit staat in zwemscore aangegeven als “les 1 van 2 en les 2 van 2”. Als wij zien dat u maar 1 les reserveert dan zullen wij deze les annuleren. Bij de reservering staat de naam van de docent(en), deze docent zal de les gaan geven echter hij of zij kan ook een dag van te voren afzeggen. Er zal dan een andere docent zijn, bereid uw kind hierop voor. Wij gaan u vooraf niet berichten als er een docenten wissel plaats zal vinden.

De lessen van drie kwartier zullen met deze constructie een half uur zijn (u plant er twee achter elkaar). Er kan tijdens dit uur meer aandacht aan met name borstcrawl en het duikscherm besteed worden omdat er in plaats van acht maar zes leerlingen zich kunnen inschrijven.

Niet ieder niveau start op dezelfde tijd, dit ook om de drukte in de kleedkamers te voorkomen. Heeft u meerdere kinderen dan is dat verre van ideaal maar er is op dit moment heel veel “verre van ideaal” dus laten we ons hierover maar even niet druk maken 😉

Snorkelen/zeemeerminnen en survival zal nog niet in dit rooster opgenomen zijn. Wij gaan hierover een aparte mail naar deze leerlingen sturen en daarin komen wij met een activiteit die een dagdeel zal duren en waarmee meerdere lessen opgemaakt zullen worden.

U kunt hier het protocol lezen. Leest u dat voorafgaand aan de zwemles goed door en leg uw kind dit uit zodat alles zo soepel mogelijk zal gaan.

Uw tips en feedback zijn heel waardevol en wij vragen u deze met ons te delen. Als wij zaken voor uw kind tijdens de afgelopen periode niet juist hebben geregeld dan kunt u dat ons het beste mailen.

Wij proberen het als zwemschool zo klantvriendelijk mogelijk te regelen echter mocht het in de eerste week nog wat stroef gaan dan gaan wij onze uiterste best doen om dat in de tweede week te verbeteren.

Tot slot willen wij onze docenten, balie medewerkers en assistenten in het zonnetje zetten en ben ik ongelofelijk blij en trots dat ze in deze financieel zware tijd bij ons zijn gebleven. Namens het management willen wij u bedanken voor uw vertrouwen in onze zwemschool en alle vriendelijke en sympathieke reacties.

Met sportieve groet,

Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI logo

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.