Verscherpte Corona maatregelen per 29 september 2020

Als gevolg van de vernieuwde en aangescherpte richtlijnen van het RIVM zijn wij genoodzaakt een aanpassing te doen in ons huidige coronabeleid. Om de veiligheid van u als klant, onze medewerkers en de samenleving te waarborgen zijn deze aanpassingen helaas noodzakelijk. We hopen hierbij op uw begrip.

Wat betekent dit voor u als klant ?

Het huidige coronaprotocol zwemschool Fresh wordt uitgebreid. U kunt hier ons huidige protocol lezen.

  • Maximaal 1 ouder brengt het kind naar het zwembad via de nooduitgang op de zwemzaal bij de ligweide (huidige ingang). Via buiten kan het pasje links van de deur gescand worden. 5 min voor aanvang van de zwemles mag u uw kind afgeven bij de deur, waarna zij zelfstandig naar het badje loopt en zich daar omkleed. De kleedkamers zijn voor de les niet toegankelijk. Vanwege de veranderende weersomstandigheden vragen wij u om Lara iets makkelijks aan te doen over de zwemkleding heen. Op deze manier kan uw kind zich binnen zelf uitkleden en hoeft dit niet meer buiten te gebeuren.
  • Maximaal 1 ouder mag het kind 5 min voor het einde van de zwemles ophalen via de hoofdingang naar de kleedkamers (op de deur zal de kleur van het lesbandje hangen). Op de grond is met pijlen de looproute aangegeven.
  • Een corona coördinator zal u helpen en de huidige maatregelen handhaven.
  • Voor leerlingen van de speeltuin wordt een uitzondering gemaakt. Hier mag maximaal 1 ouder mee de zwemzaal op.
  • Voor enkele leerlingen die niet in de speeltuin zwemmen wordt een uitzondering gemaakt. Bij deze leerlingen mag ook max. 1 ouder mee de zwemzaal op. Echter willen het maximaal aantal van 20 bezoekers niet overschrijden. Hiervoor dient u dus altijd toestemming te hebben.
  • Omdat wij niet op alle momenten de 1,5 m kunnen garanderen, bent u verplicht een mondkapje te dragen zodra u de accommodatie binnen komt, ook op de zwemzaal.
  • Alle ouders moeten gedurende de lestijd buiten de poort wachten (dit mag niet meer op de ligweide voor de ramen van de zwemzaal).
  • Wij vragen u gedurende de lestijd van uw kind bij de accommodatie te blijven (bijvoorbeeld in de auto). Nog te vaak gaan ouders weg en komen te laat om hun kind op te halen. Deze situatie is onwenselijk.
  • Wij van Fresh zijn op dit moment actief bezig om een camerasysteem op de zwemzaal aan te brengen zodat alle badjes tijdens de zwemlessen zichtbaar zijn op uw mobiel. U kunt op deze manier live meekijken met de zwemles. Opnames vastleggen van deze beelden zal niet mogelijk zijn. Wij houden u hiervan op de hoogte.
  • Onze baliemedewerkers zijn gedurende de zwemlessen u graag van dienst bij vragen of andere zaken. Het dragen van een mondkapje is ook hier verplicht.

Afzwemmen

I.v.m. de huidige maatregelen en handhaving komt het vaste diploma zwemmen op zaterdag voor onbepaalde tijd te vervallen. Toetsen en scoren van onderdelen gaan gewoon door tot de laatste woensdag van de maand. Als alle onderdelen met een voldoende zijn beoordeeld krijg het kind in de 1e week van de nieuwe maand zijn/haar diploma bij de Balie. De kosten voor het diploma zijn teruggebracht naar € 12,50, deze kunt u contant of pin voldoen bij de balie.

Bereikbaarheid

Wij willen u vragen om al uw algemene vragen aan de balie te stellen of te mailen naar: info@zwemschoolfresh.nl. Financiële vragen mogen naar financieel@zwemschoolfresh.nl gestuurd worden. Directe vragen aan de manager of vragen omtrent het nieuwe coronabeleid mogen naar manager@zwemschoolfresh.nl.

Telefonisch zijn wij alleen bereikbaar tijdens openingstijden en niet altijd in de mogelijkheid tot aannemen. Wij verzoeken u om alleen te bellen voor dringende vragen. Wel kunt u ons altijd een Whatsapp bericht sturen. Deze beantwoorden wij bijna dagelijks.

Wij wensen u allen blijvende gezondheid en hopen met de nieuwe coronaregels lang open te blijven om u van dienst te zijn.

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI logo

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.