TURBO cursus in de meivakantie, haal versneld je zwemdiploma

30 maart 2018

In de komende mei-vakantie verzorgen we weer een turbo cursus. Aan deze cursus mag je deelnemen als je in niveau 2 (oranje voor schoolslag een plus), niveau 3 (paars), in het A-bad (rood), in het B-bad (wit) of in het C-bad (donkerblauw) zwemt.

De voordelen van een TURBO-cursus

Na vijf dagen intensief oefenen vanaf niveau 3 verzekerd van een diploma. Kinderen die in niveau 2 zwemmen krijgen geen garantie om af te zwemmen maar wel de garantie om in de afzwem-groep te komen (rood). Dus mocht je het nu net niet halen, gaan we gewoon voor de eerstvolgende diploma ronde!! Je maakt in ieder geval hele grote stappen richting je zwemdiploma.

Mocht uw kind aan het eind van de week niet klaar zijn om af te zwemmen (vanaf niveau 3) dan mag hij/zij op de kosten van FRESH door zwemmen tot hij/zij wel een diploma heeft.

30 keer een 1/2 uur les in één week of 20 keer een 45 minuten les.

Als uw kind voor deze datum zijn/haar diploma gehaald heeft dan kan hij/zij met de TURBO cursus verder zwemmen voor het volgende diploma.

Wanneer en hoeveel kost het?

We beginnen op maandag 30 april om 9 uur in het Keerpunt. Er wordt elke dag gezwommen van 9 tot 12 uur. De laatste dag is vrijdag 4 mei 2018.

De kosten zijn 400 euro inclusief afzwemmen, diploma, eten en drinken. Afrekenen kan op maandag 30 april voor aanvang van de lessen contant of per pin.

Ouders mogen blijven kijken, maar als u tussentijds weg wilt gaan dan kan dat ook. Geef je snel op want de cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen en… vol is vol! Heeft u geen tijd voor de hele cursus? Per dag kan ook! De kosten zijn dan 80 euro per dag.

Voor vragen en/of aanmelden kunt u mailen naar: info@zwemschoolfresh.nl

Met vriendelijke groet,

Team Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.