Tijdelijke sluiting i.v.m. Corona virus

16 maart 2020

Vanwege de scherpere maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona virus is onze accommodatie gesloten tot en met 6 april. Het spijt ons zeer dat wij geen lessen kunnen geven. De gezondheid van onze leerlingen en collegae heeft onze hoogste prioriteit en wanneer we deze niet kunnen garanderen is tijdelijke sluiting noodzakelijk.

Lessen die u tijdens deze periode afzegt kunnen op een later moment ingehaald worden. Wij hebben de mogelijkheid van inhaallessen opsparen verhoogd naar tien lessen.

Wij zijn ons aan het beraden op welk moment wij extra mogelijkheden gaan faciliteren om deze lessen op te maken. Dit zal mogelijk op nationale feestdagen zijn of tijdens onze zomerstop. Hierover later meer.

Wij wensen al onze leerlingen en familie leden heel veel sterkte voor de komende tijd.

Management zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI logo

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.