Snorkelen

 

Ontdek de onderwaterwereld

De onderwaterwereld heeft ons veel bijzondere vissen planten en andere natuur te bieden. Snorkelen is dé manier om kennis te maken met deze onderwaterwonderen.

Wil jij leren omgaan met een echte snorkel uitrusting en leren hoe je de onderwaterwereld kunt ontdekken?

We leren je in het zwembad omgaan met de snorkel uitrusting, zwemmen met de vinnen, onderwater zwemmen, oefeningen doen en een betere beheersing van de ademhaling creëren.

PADI

De Inhoud van de snorkel-lessen is samengesteld in samenwerking met de internationale duikorganisatie PADI.

Dive Post Zoetermeer is direct betrokken bij het vaststellen van de diploma eisen. Door de samenwerking met Dive Post/PADI zijn wij er in geslaagd een snorkel traject te verzorgen.

Funfactor

Door het gebruik van de Sea-Doo waterscooter verhogen wij de fun factor van onze snorkel en survival lessen. Zwemschool FRESH is de eerste en de enige die hier gebruik van maakt

Lesdagen

Vrijdag 17.15 – 18.00
Zaterdag 14.45 – 15.30
Zondag 16.15 – 17.00

Aanmelden proefles

snorkelen

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI logo

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.