Roosterwijzigingen en ouder-kind zwemmen

december 2022

Ouder kind zwemmen

Deze week van 27 December t/m zaterdag 31 december mogen in niveau 3, A, B, C en de doelgroepen ouders mee zwemmen. In deze lessen komen wel de elementen voorbij uit de reguliere lessen. Wel zal de fun factor wat hoger liggen, en zijn de lessen iets anders dan u normaal van ons gewend bent.

Voor 2023 hebben wij wat roosterwijzigingen. Er zijn namelijk wat docenten waar wij afscheid van nemen, maar ook docenten die meer of minder gaan werken.

Wij nemen afscheid van
Vrijdag 30 en zaterdag 31 december zullen de laatste dagen zijn van juf Marga. Zij heeft een leuke andere uitdaging gevonden en gaat vanaf januari daar volledig aan de slag.
Ook zullen wij dit jaar afscheid nemen van juf Japke.
Meester Machiel zult u de komende tijd nog wel zien op de zwemzaal maar wat later in het jaar zullen wij ook van hem afscheid moeten nemen. Wij hebben er dus alvast voor gekozen om meester Machiel de komende weken uit te roosteren, dit zodat er niet later nog een roosterwijziging volgt.

Andere docent
Daarnaast kan het zijn, doordat wij wat hebben moeten schuiven dat uw zoon een andere docent krijgt. Wij zullen nu per dag het rooster aanpassen waardoor u aan het einde van iedere werkdag het nieuwe rooster voor die dag kan zien. Op maandag 2 januari staat het rooster helemaal correct in zwemscore.

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

info@zwemschoolfresh.nl
06 - 384 325 24

Algemene Voorwaarden

IIFSI logo