Nieuwsbrief

november 2022

Kleding in de kleedkamers
U heeft de mededeling waarschijnlijk al meerdere malen in onze nieuwsbrief zien staan, ook hangt deze bij iedere kleedkamer. Het gaat om de mededeling met de vraag of u alstublieft geen kleding in de kleedkamer wilt laten hangen. Helaas gebeurt het steeds vaker dat kleding toch weer achterblijft in de kleedkamer. Dit resulteert in het feit dat ouders en leerlingen die net van de zaal af komen geen ruimte hebben om spullen op te hangen en zich om te kleden. Wij willen u dus weer vriendelijk doch dringend verzoeken om uw kleding niet in de kleedkamer te laten hangen. Wij zullen de komende weken ook actief weer kleding uit de kleedkamers verwijderen. 

Hoe kunt u ons het beste bereiken
Wij hebben meerdere kanalen waarop u ons kunt bereiken, het makkelijkste is via onze app ( Onze app voor IOS / Onze app voor Android ). Hierop kunt u contact met ons opnemen via onze contact button, onze ideeën bus, maar ook bij veel gestelde vragen kunt u met ons in contact komen.

Mocht u onze app niet hebben, dan kunt u voor de volgende vragen terecht bij de volgende mail adressen:

info@zwemschoolfresh.nl 
Op dit mail adres kunt u terecht voor uw algemene vragen en voor het opzeggen van de zwemles (let op wij werken met een maand opzegtermijn!). Denk bijvoorbeeld aan het omzetten of veranderen van uw lestijden. U kunt niet via de mail uw les afzeggen, dit kan alleen tot 5 uur van te voren via zwemscore.

manager@zwemschoolfresh.nl
Op dit mail adres kunt u terecht voor alle vragen omtrent de voortgang van uw dochter of mocht u ergens niet tevreden over zijn en/of contact willen met de manager.

financieel@zwemschoolfresh.nl
Op dit mail adres kunt u terecht voor alle financiële vragen. 

Scoreweken en afzwemmen in november/december
Onderin de mail vindt u de data voor de scoreweken in de maand november. 26 november is het laatste afzwemmoment voor 2022. In december zal er uiteraard wel een score moment plaatsvinden voor alle niveaus, maar is er dus geen afzwemmen. Mocht uw dochter een volledige score behalen in de maand december, dan zal zij alvast in het volgende niveau mee zwemmen. Het afzwemmen zelf zal alleen pas in januari plaatsvinden. 

Bubbels
In het zwembad hebben wij ook een gezellige horeca tent waar je een lekker kopje koffie, thee of frisje kan halen. Ook heeft zij lekkere tosti’s en op vrijdag en in het weekend een broodje kroket en frikandel.
Bubbels is open op:
Woensdag van 13:00 tot 18:00
Vrijdag van 14:00 tot 18:00
Zaterdag van 10:30 tot 18:00
Zondag van 10:30 tot 14:30

Herinnering

  • Graag niet met kinderwagens of buggy’s de zwemzaal betreden (ivm straatvuil etc). Uiteraard geldt dit ook voor schoenen.
  • Wij hanteren een maand opzegtermijn wanneer u uw dochter uitschrijft vóór het behalen van haar C diploma.
  • We vragen u pas 5 minuten voor het starten van de les de zwemzaal op te gaan. Dit vanwege de drukte op de zwemzaal. Op de zaterdag om 12:30, zondag om 10:30 en zondag om 14:30 vragen wij u te wachten bij de klapdeuren voordat een medewerker u komt halen. Dit vanwege een wissel tussen verenigingen/zwemscholen. De bodem moet dan vaak worden verzet en wegens veiligheid willen wij dan nog even geen mensen op de zaal. 

Wist u dat…

  • zwemschool Fresh een eigen app heeft? Zie onderin de mail de link om de app te downloaden.
  • het afzwemmen echt nog een officieel toetsmoment is? Uiteraard is het afzwemmen voor de leerlingen een groot feestje, maar het afzwemmen is daadwerkelijk nog een toetsmoment. De leerlingen worden getoetst op alle onderdelen waarmee ze hebben geoefend in de les.
  • de fietsen in het fietsenrek moeten staan en niet voor ons hek?  Mocht het zo zijn dat er calamiteiten diensten richting het zwembad komen, dan zal het hek voor hun moeten worden geopend. Wij willen u dus vragen om geen fietsen tegen het hek aan te zetten. 
  • wij groene bandjes hebben? Deze zijn bedoeld voor leerlingen die twee lessen achter elkaar doen. Zo kan de docent in één oogopslag zien dat een leerling twee lessen heeft.
  • in onze algemene voorwaarden vermeld staat dat inhaallessen niet restitueerbaar zijn? Wel zijn de inhaallessen de gehele zwemcarrière van uw dochter geldig.

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

info@zwemschoolfresh.nl
06 - 384 325 24

Algemene Voorwaarden

IIFSI logo