Nieuwsbrief

september 2022

Storingen in zwemscore

U heeft misschien wel gemerkt de laatste tijd dat er wat dingen fout gaan met het systeem zwemscore. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Op dit moment gebeurd het wel eens dat wanneer u een inhaalles reserveert er per ongeluk 2 inhaaltegoeden worden afgeschreven. Mocht dit bij u gebeuren kunt u dit aan onze balie oplossen. Wij zullen dan het teveel afgeschreven tegoed handmatig terug zetten. Ook gebeurd het helaas dat er soms een inhaalles kan worden gereserveerd terwijl de les eigenlijk al vol zit. Wij checken dagelijks de planning, mocht het zo zijn dat een les overboekt is zullen wij de gereserveerde les helaas moeten annuleren. Hier zult u zowel een mail van zwemscore als van ons van ontvangen. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit met zich mee brengt. 

Beperkt aantal plekken in sommigen niveaus

Op dit moment kampen wij met een docenten tekort. Dit zorgt er helaas voor dat wij op sommigen dagen nog maar beperkt tot geen plek hebben in bepaalde niveaus. Wij doen ons best om er snel voor te zorgen dat de beschikbaarheid van bepaalde niveaus weer zal toenemen. 

Afwezige docenten

Wij hebben op het moment nog wat docenten die op vakantie gaan of zijn. Wanneer u in zwemscore bijvoorbeeld 2 docenten ziet staan is dat omdat de ene docent op dit moment de les geeft en de andere docent de les na zijn of haar vakantie weer overneemt.
Wij sturen tegenwoordig via de app een push bericht met welke docenten afwezig zijn en welke docenten er zullen zijn ter vervanging. Wilt u deze bushberichten ontvangen? Download dan onze app, onder in de mail vindt u een linkje om de app te downloaden.
Meester Immanuel zal tot 22 september op vakantie zijn
Meester John is nog tot en met 3 oktober op vakantie
Meester Machiel zal van 18 september tot en met 13 oktober op vakantie zijn

Herinnering

  • Graag niet met kinderwagens of buggy’s de zwemzaal betreden (ivm straatvuil etc). Uiteraard geldt dit ook voor schoenen.
  • Wist u dat in onze algemene voorwaarden vermeld staat dat inhaallessen niet-restitueerbaar zijn? Wel zijn de inhaallessen de gehele zwemcarrière van uw dochter geldig.
  • Wij hanteren een maand opzegtermijn wanneer u uw dochter uitschrijft vóór het behalen van haar C diploma.
  • We vragen u pas 5 minuten voor het starten van de les de zwemzaal op te gaan. Dit vanwege de drukte op de zwemzaal. Op de zaterdag om 12:30, zondag om 10:30 en zondag om 14:30 vragen wij u te wachten bij de klapdeuren voordat een medewerker u komt halen. Dit vanwege een wissel tussen verenigingen/zwemscholen. De bodem moet dan vaak worden verzet en wegens veiligheid willen wij dan nog even geen mensen op de zaal. 

Wist u dat

  • Zwemschool Fresh een eigen app heeft? Zie onderin de mail de link om de app te downloaden.
  • Het afzwemmen echt nog een officieel toetsmoment is? Uiteraard is het afzwemmen voor de leerlingen een groot feestje, maar het afzwemmen is daadwerkelijk nog een toetsmoment. De leerlingen worden getoetst op alle onderdelen waarmee ze hebben geoefend in de les.
  • De fietsen in het fietsenrek moeten staan en niet voor ons hek. Mocht het zo zijn dat er calamiteiten diensten richting het zwembad komen, dan zal het hek voor hun moeten worden geopend. Wij willen u dus vragen om geen fietsen tegen het hek aan te zetten. 

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

info@zwemschoolfresh.nl
06 - 384 325 24

Algemene Voorwaarden

IIFSI logo