Nieuwsbrief

17 september 2018

WELKOM

Super blij zijn we om alle vertrouwde leerlingen weer terug te zien. Naast al die vertrouwde koppies hebben we deze maand een boel “oud-leerlingen” mogen verwelkomen. Deze leerlingen gaan vol goede moed verder om hun C-diploma te behalen of hadden super veel zin om te gaan snorkelen of zeemeerminnen. Hiernaast hebben we een record aantal nieuwe leerlingen mogen verwelkomen. Gelukkig hebben we nog genoeg water beschikbaar en kunnen we deze leerlingen plaatsen. Iedereen die zo positief over Fresh heeft gepraat willen wij ontzettend bedanken want het overgrote deel van onze nieuwe leerlingen komen binnen via mond-op-mond reclame.

AFZWEMMEN

29 september is de eerstvolgende datum waarop er wordt afgezwommen. De leerlingen die voor A mogen afzwemmen starten om 18.45 uur en de leerlingen die voor B en C afzwemmen starten om 19.45 uur. Wij realiseren ons terdege dat dit tijdstip erg laat is voor zulke jonge kinderen. We zijn nog steeds druk bezig om voor de toekomst een andere oplossing te bedenken. Op dit moment zijn we ons aan het oriënteren bij een ander zwembad (mogelijk ook buiten Zoetermeer) maar realiseren ons dat het bij onze leerlingen extra onwenselijke spanning met zich meebrengt. Wij vragen u om uw “afzwemmer” overdag voldoende rust te geven.

De komende week zal er gescoord worden in de afzwembaden, dit is van 19 tot en met 26 september. Dit gebeurd in de vaste les van uw kind. Let erop dat de kleding juist is. Dit staat duidelijk op de site beschreven en hiervan wordt niet afgeweken. Mogelijk zwemt uw kind al weken niet met de goede kleding en is het daarom aan te bevelen even op de website te kijken.

De volgende afzwemdatum is 27 oktober 2018

VROEGE VOGELS EN KRENTEN UIT DE PAP 😉

Mocht uw kind vroeger uit zijn met school dan andere kinderen uit de wijk/dorp/stad vraag dan eens bij de balie naar een vroegere doordeweekse tijd. Deze lessen zijn vaak veel rustiger. Zo kunt u op de zaterdag ook nog wat krenten uit de pap halen. Vraag bij de balie gerust eens naar een rustigere tijd en ervaar de voordelen van deze extra aandacht voor uw kind.

HERFSTVAKANTIE

Tijdens de herfstvakantie zijn er gewoon lessen. Mocht u voor uw kind een overschot aan inhaallessen hebben dan is dit het moment. Onze ervaring is dat het heel rustig is. Tevens zijn de kinderen lekker uitgerust dus een mooi moment om in te halen.

AFZEGGEN VAN DE ZWEMLES

Tot vijf uur voor aanvang kunt u de les van uw kind alleen in zwemscore afzeggen. Deze les komt in het account van uw kind te staan. Vervolgens kunt u daarmee een nieuwe les inplannen. Mocht uw kind binnen deze vijf uur niet komen zwemmen dan hoeft u dat NIET door te geven, gelieve dan ook niet te bellen of te mailen hierover. Wij zijn heel coulant in vergelijking met andere zwemscholen en maken ook kosten als leerlingen op het laatste moment niet komen. Dus de laatste vijf uur is op risico van de klant. Er kunnen maximaal vier lessen in het account opgespaard worden, mocht u een vijfde les willen afzeggen, dan kunt u het beste eerst een les inplannen alvorens er eentje af te zeggen zodat u niet over de vier heen gaat.

DE BALIE

De bandjes en pasjes worden veelvuldig vergeten. De bandjes zijn voor de duidelijkheid van de docent en uw kind maar vooral voor zijn of haar eigen veiligheid. Ga hier dus niet nonchalant mee om! Als een leerling een dubbele les zwemt (bij voorkeur niet) dan kan u een donker groen bandje bij de balie halen. Zo weet de docent dat de leerling twee lessen achter elkaar zwemt.

Ook raken er veel pasjes zoek. U heeft de pas in bruikleen. Een nieuwe pas kost 10 euro! Daarnaast brengt het onnodig extra werk met zich mee om een kind handmatig aan te melden. Een kind kan niet gescoord worden als het niet is aangemeld. Als u met uw telefoon een foto van de bar code maakt dan kan u daar ook mee scannen.

ZEEMEERMIN ZWEMMEN EN SNORKELEN

Deze groepen zijn weer lekker gestart en beginnen vol te raken. Bij Dive Post krijgen al onze leerlingen tien procent korting op vertoon van de zwempas. Bij Noordzeemeermin krijgen al onze leerlingen tien procent korting als u de kortingscode; Fresh gebruikt. Deze leerlingen kunnen hun inhaallessen ook gebruiken voor een duik/afstand/gat les of een borstcrawl les om hun vaardigheden op niveau te houden. Tevens kunnen de snorkelaars van hun inhaallessen incidenteel bij de zeemeerminnen meedoen en vice versa.

Een sportieve groet,
Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.