Nieuwsbrief

oktober 2022

Storingen in zwemscore
U heeft misschien wel gemerkt de laatste tijd dat er wat dingen fout gaan met het systeem zwemscore. Er wordt hard gewerkt om dit op te lossen. Op dit moment gebeurt het wel eens dat wanneer u een inhaalles reserveert er per ongeluk 2 inhaaltegoeden worden afgeschreven. Mocht dit bij u gebeuren kunt u dit aan onze balie oplossen. Wij zullen dan het teveel afgeschreven tegoed handmatig terug zetten. Ook gebeurt het helaas dat er soms een inhaalles kan worden gereserveerd terwijl de les eigenlijk al vol zit. Wij checken dagelijks de planning. Mocht het zo zijn dat een les overboekt is, dan zullen wij de gereserveerde les helaas moeten annuleren. Hier zult u zowel een mail van zwemscore als van ons van ontvangen. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit met zich mee brengt. 

Nieuwe badjes op zondag middag
Op de zondagmiddag zullen meester Immanuel en meester Jeffrey ook les gaan geven. Dit betekent wij op zondag middag weer wat meer plek hebben in niveau 1, niveau 2 en niveau 3. Ook zal er vanaf aanstaande zondag een survival les zijn om 15:30.

Herfstvakantie
In de herfstvakantie zullen wij gewoon via ons reguliere rooster zwemmen. Wel zullen er wat docenten afwezig zijn namelijk: juf Margot, juf Vere, meester Michael, meester Jeffrey en juf Wendy.
Ook zal meester Machiel t/m 16 oktober op vakantie zijn. Wanneer u onze app download (IOS of Android) wordt u via push berichten op de hoogte gehouden over de vervanging voor de lessen van uw dochter.

Geen buitenschoenen op de zaal of in de doucheruimte
Wij zien weer steeds vaker buitenschoenen op de zwemzaal. Wij willen u vriendelijk verzoeken hier goed aan te denken. De buitenschoenen moeten vanaf de kleedkamer uit. U kunt op uw blote voeten, slippers voor binnen of met overschoentjes de zwemzaal op. De overschoentjes zijn te verkrijgen bij Bubbels of in de automaat bij de balie. Voor de automaat heeft u €0,50 cent nodig. Wij kunnen helaas vaak niet wisselen. 

Kleding eisen ABC

A: Bij het diplomazwemmen voor het zwemdiploma A dient de kleding te bestaan uit:
Badkleding
T-shirt met korte mouwen, korte spijkerbroek (geen sportbroekje of legging).
Schoenen met sokken (plastic, leren en sportschoenen zijn toegestaan; schoenen zonder echte zool zijn niet toegestaan, let op geen waterschoenen!)

B:  Bij het diplomazwemmen voor het zwemdiploma B dient de kleding te bestaan uit:
Badkleding
T-shirt met lange mouwen, lange spijkerbroek (geen sportbroekje of legging).
Schoenen met sokken (plastic, leren en sportschoenen zijn toegestaan; schoenen zonder echte zool zijn niet toegestaan, let op geen waterschoenen!)

C:  Bij het diplomazwemmen voor het zwemdiploma C dient de kleding te bestaan uit:
Badkleding
T-shirt met lange mouwen, lange spijkerbroek (geen sportbroekje of legging). 
Een regenjas
Schoenen met sokken (plastic, leren en sportschoenen zijn toegestaan; schoenen zonder echte zool zijn niet toegestaan, let op geen waterschoenen!)

Bubbels
In het zwembad hebben wij ook een gezellige horeca tent waar je een lekker kopje koffie, thee of frisje kan halen. Ook heeft zij lekkere tosti’s en op vrijdag en in het weekend een broodje kroket en frikandel.
Bubbels is open op:
Woensdag van 13:00 tot 18:00
Vrijdag van 14:00 tot 18:00
Zaterdag van 10:30 tot 18:00
Zondag van 10:30 tot 14:30

Herinnering

  • Graag niet met kinderwagens of buggy’s de zwemzaal betreden (ivm straatvuil etc). Uiteraard geldt dit ook voor schoenen.
  • Wist u dat in onze algemene voorwaarden vermeld staat dat inhaallessen niet-restitueerbaar zijn? Wel zijn de inhaallessen de gehele zwemcarrière van uw dochter geldig.
  • Wij hanteren een maand opzegtermijn wanneer u uw dochter uitschrijft vóór het behalen van haar C diploma.
  • We vragen u pas 5 minuten voor het starten van de les de zwemzaal op te gaan. Dit vanwege de drukte op de zwemzaal. Op de zaterdag om 12:30, zondag om 10:30 en zondag om 14:30 vragen wij u te wachten bij de klapdeuren voordat een medewerker u komt halen. Dit vanwege een wissel tussen verenigingen/zwemscholen. De bodem moet dan vaak worden verzet en wegens veiligheid willen wij dan nog even geen mensen op de zaal. 

Wist u dat

  • Zwemschool Fresh een eigen app heeft? Zie onderin de mail de link om de app te downloaden.
  • Het afzwemmen echt nog een officieel toetsmoment is? Uiteraard is het afzwemmen voor de leerlingen een groot feestje, maar het afzwemmen is daadwerkelijk nog een toetsmoment. De leerlingen worden getoetst op alle onderdelen waarmee ze hebben geoefend in de les.
  • De fietsen in het fietsenrek moeten staan en niet voor ons hek. Mocht het zo zijn dat er calamiteiten diensten richting het zwembad komen, dan zal het hek voor hun moeten worden geopend. Wij willen u dus vragen om geen fietsen tegen het hek aan te zetten. 
  • Wist u dat wij groene bandjes hebben? Deze zijn bedoeld voor leerlingen die twee lessen achter elkaar doen. Zo kan de docent in één oogopslag zien dat een leerling twee lessen heeft.

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

info@zwemschoolfresh.nl
06 - 384 325 24

Algemene Voorwaarden

IIFSI logo