Nieuwsbrief oktober 2017

Oct 12, 2017

Nieuwe leerlingen

Wij hebben de afgelopen weken heel veel nieuwe leerlingen mogen verwelkomen. Wij zijn als team dan ook super trots dat het zo goed gaat met Fresh. Wij werken als team op heel veel verschillende manieren heel hard aan de kwaliteit. Mocht u een idee, feedback, een tip, of andere op- of aanmerkingen hebben dan staat er vanaf na het weekend een ideeënbus bij de balie. Wij zijn met alle input heel blij.

Afzwemmen

Bij FRESH zwemmen we tienmaal per jaar af. Dit is bijna altijd op de laatste zaterdag van de maand. Wij hebben het zwembad voor dit feestje afgehuurd na onze reguliere lessen. Op 28 oktober wordt er weer afgezwommen. Om 18.15 uur voor onze A-brons leerlingen  en om 19.15 uur voor de B-zilver en de C-goud leerlingen. Helaas is het niet meer mogelijk om eerder op de dag het bad af te huren. De daarop volgende afzwem-data zijn: 25 november en 23 december. De kledingeisen staan op onze site vermeld. In de lessen dienen onze leerlingen ook gekleed te zijn volgens deze eisen. We maken er weer een leuk feestje van.

Afzeggen van inhaallessen

Om u als klant tegemoet te komen kunt u vanaf heden tot vijf uur van tevoren ook een inhaalles annuleren. Als u in het account van uw kind naar lessen gaat en vervolgens naar les inhalen kunt u daar een inhaalles annuleren. Gelieve dit zelf te doen, wij hebben als zwemschool gekozen voor zwemscore zodat ouders dit zelf kunnen regelen. Graag vragen wij om dit te doen en niet meer hierover te mailen, SMS-en of bellen. Hopelijk uw begrip hiervoor.

Wij zwemmen door

Tijdens de herfstvakantie, de kerstvakantie, op kerstavond en oudjaarsdag zwemmen wij gewoon door. U kunt de les van uw kind natuurlijk afzeggen. Onze ervaring is dat het heel rustig is tijdens dit soort dagen. Uw kind zal met heel weinig andere kinderen zwemmen, misschien een idee om de inhaallessen in te zetten.

Borstcrawl en duikclinic

Iedere donderdag van 17.00 uur tot 17.30 hebben wij voor de leerlingen van de afzwem-baden een clinic voor borstcrawl en duiken. Hieraan mogen maximaal drie leerlingen per docent meedoen en de kosten zijn 20,- euro. Als u ziet dat bovenstaande onderdelen mogelijk een probleem gaan opleveren is het raadzaam om eens zo’n clinic te komen volgen. Onze ervaring is dat als een leerling dit een week voor het afzwemmen doet het eigenlijk te laat is. Wat de leerling geleerd heeft tijdens de clinic kan dan niet meer toegepast worden in de les. Dus eerder in het traject zo’n boost heeft een hoger rendement.

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.