Nieuwsbrief

15 november 2019

AFZWEMMEN

Zaterdag 30 november is de eerstvolgende datum waarop wordt afgezwommen. De A- leerlingen zwemmen om 18.45 uur af en de B- en C- leerlingen om 19.45 uur. 

De daaropvolgende  afzwemdata is; zaterdag 28 december. Van 20 tot en met 27 november zullen de leerlingen in de afzwembaden in hun eigen les gescoord worden. 

Let erop dat de kleding juist is. De eisen staan op onze website beschreven. Als uw kind het ABC compleet heeft dan stopt automatisch het abonnement. Voor ieder moment dat er eerder opgezegd wordt hanteren wij een opzegtermijn van één kalendermaand (zie algemene voorwaarden).

VAKANTIES EN FEESTDAGEN

Tijdens de kerstvakantie zwemmen wij gewoon door. Een mooi moment om van de inhaallessen af te komen en meerdere keren te komen zwemmen.

Op de volgende dagen zwemmen we niet:

  • Donderdag 5 december (sinterklaas)
  • Woensdag 25 en donderdag 26 december (kerst)
  • Dinsdag 31 december en woensdag 1 januari

Als Fresh geen les heeft zal er voor die dag ook geen lesgeld in rekening gebracht worden

SHORTY

Alle leerlingen die bij Fresh gestart zijn of gaan starten krijgen als cadeautje een shorty (tot maat 152). Mocht uw kind het nog niet gekregen hebben dan kunt u voor hem/haar er eentje bij de balie halen. Mocht u een nieuwe voor uw kind willen aanschaffen dan kunt u bij de balie voor 15,- euro er eentje kopen.

WEBKASSA

Als de inhaalessen van uw kind op zijn en u wilt toch een extra les hebben dan kunt u deze kopen in de webkassa (zie zwemscore). Deze les kunt u zelf inplannen voor een reguliere les of een clinic.

Een sportieve groet,

Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI logo

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.