Nieuwsbrief

15 november 2018

BRING-a-FRIEND

De komende weken liggen er op de balie “Bring-a-friend” kaartjes. Als onze Fresh leerling zo’n kaartje aan een vriendje geeft en deze komt een proefles zwemmen dan krijgt “onze Fresh-leerling” een gratis inhaalles in zijn/haar account.

Ook komt er een Welkom Sinterklaas actie, iedere leerling die zich inschrijft vóór 31 december krijgt gratis twee inhaallessen in zijn/haar account.

AFZWEMMEN

24 november is de eerstvolgende datum waarop er wordt afgezwommen. De leerlingen die voor A mogen afzwemmen starten om 18.45 uur en de leerlingen die voor B en C afzwemmen starten om 19.45 uur. Wij vragen u om uw “afzwemmer” overdag voldoende rust te geven.

Deze week zal er gescoord worden in de afzwembaden, dit is van 14 tot en met 21 november. Dit gebeurd in de vaste les van uw kind. Let erop dat de kleding juist is. Dit staat op de site beschreven en hiervan wordt niet afgeweken. Mogelijk zwemt uw kind al weken niet met de goede kleding en is het daarom aan te bevelen even op de website te kijken.

Als uw kind het ABC compleet heeft dan stopt automatisch het abonnement. Voor ieder moment dat er eerder opgezegd wordt hanteren wij een opzegtermijn van één kalendermaand (zie algemene voorwaarden bij aanmelding).

De volgende afzwemdatum is 22 december  2018

SCANNEN VAN DE PAS

Bij binnenkomst moet u de pas van uw kind scannen. Op dat moment staan de scores van de les ervoor in zwemscore. Gedurende les kunnen die scores nog verbeteren. Wij scoren nooit zonder overleg terug. Mocht dit wel het geval zijn dan komt dat door water op de touchscreen of een foutje van de docent. U kunt bij de balie deze scores goed laten zetten als de docent het onverhoopt niet heeft gezien. Als een leerling bij binnenkomst niet heeft gescand dan ziet de docent de scores van de leerling niet. De leerling krijgt dan wel de les en de aanwijzingen maar de docent zal niets aan kunnen passen.

DANK U WEL!

Wij krijgen heel veel positieve terugkoppeling. Onze docenten hebben veel plezier in hun werk en als dat dan gezien wordt dan is dat super leuk. Dank u wel hiervoor.

AFWEZIGHEID EN WISSELINGEN DOCENTEN

Soms wordt er een inhaalles gereserveerd bij een specifieke docent. Kinderen en ouders zijn dan erg teleurgesteld als die docent er onverhoopt niet is. Helaas lukt het ons niet om ouders op de hoogte te stellen als er een docent ziek is of een dagje vrij neemt. Mocht een docent langdurig ziek zijn of een docent de zwemschool verlaten dan zullen we dat via een persoonlijke mail laten weten.

Juf Sylvana stopt helaas op de donderdag en zal vervangen worden door meester Maurice. Sylvana blijft nog wel op de zondag werken. Meester Silvan zal op de zaterdag bij niveau 2 en 3 gaan werken.

Carianne is tot 28 november afwezig en zal door verschillende collegae vervangen worden.

Een sportieve groet,

Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.