Nieuwsbrief

Mei 2022

Clinics
Vanaf niveau 2 kan uw zoon/dochter bij ons clinics volgen voor de schoolslag en de borstcrawl. Deze clinics zijn bedoeld om leerlingen extra te ondersteunen in deze slagen. Wanneer u ziet dat uw dochter op deze slagen blijft hangen kunt u via zwemscore zelf een clinic inplannen. Soms zal het ook zo zijn dat een docent een clinic voor uw dochter aanraadt. Deze clinics worden gegeven in het ondiepe zodat docenten de leerlingen goed kunnen helpen. Ook worden er tijdens deze clinics hulp en drijfmiddelen gebruikt. De hulp en/of drijfmiddelen worden ook gebruikt als uw dochter deze tijdens de reguliere les niet meer nodig heeft. Dit wordt gedaan om de leerlingen wat te ontzien in kracht zodat hij/zij goed kunnen focussen op de techniek.

Vanaf het A diploma hebben wij ook duik clinics, hierbij wordt de duik geoefend maar ook de afstand tot het gat.

Zomerrooster
In de zomervakantie zwemmen wij dit jaar weer lekker door, wel met een aangepast rooster. Wij zullen gedurende de zomer zwemmen van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 09:00 tot 12:00. Het zomerrooster zal zijn van dinsdag 12 juli tot en met vrijdag 19 augustus.
Dit betekent dus ook dat er in de maanden van de zomervakantie gewoon geïncasseerd zal worden. Het zomerrooster werkt anders dan het reguliere rooster, maar hier zult u nog meer informatie over ontvangen zodra dit rooster klaar is. De scoreweken zullen gedurende het zomerrooster gewoon doorlopen.

Kleding eisen ABC 
Het valt ons op dat niet iedereen op de hoogte is van de juiste kledingeisen voor ons zwemdiploma. Daarom hier alles nog even op een rijtje. Wij vragen u om er op te letten dat uw dochter de juiste kleding aan heeft tijdens de zwemles en het afzwemmen.

Kledingeisen ABC Fresh.pdf

Feestdagen mei en juni
Op 5 mei en met hemelvaart op 26 mei zwemmen wij gewoon door dit jaar. Wel zijn wij zondag 5 juni gesloten vanwege eerste pinksterdag.

Herinnering

 • Graag niet met kinderwagens of buggy’s de zwemzaal betreden (ivm straatvuil etc). Uiteraard geldt dit ook voor schoenen.
 • Alle ouders zijn weer welkom op de zaal. Houdt u er wel rekening mee dat wij niet genoeg plaats hebben voor iedere leerling om
  2 ouders mee te nemen naar de zwemles.
 • Wij willen u vragen om geen spullen in de kleedkamers te laten hangen.
 • Wanneer u van 1 les in de week naar 2 lessen in de week wilt of andersom, denkt u er dan aan dat u dit voor het einde van de
  maand regelt bij de balie. Wanneer dit namelijk later gebeurt ontvangt u en foutieve incasso doordat deze al was verzonden voor
  de wijziging.
 • Wist u dat in onze algemene voorwaarden vermeld staat dat inhaallessen niet-restitueerbaar zijn? Wel zijn de inhaallessen de
  gehele zwemcarrière van uw dochter geldig.
 • Wij hanteren een maand opzegtermijn wanner u uw zoon/dochter uitschrijft voor het behalen van haar C diploma.

Wist u dat

 • U 5 minuten voor aanvang van de les de zwemzaal op mag met uw zoon/dochter? U hoeft dus niet in de gang te blijven wachten tot u wordt opgehaald.
 • U in zwemscore kan zien in welk badje uw dochter zwemt? Bij de les staat aangegeven in welk niveau maar ook in welk bad nummer uw zoon/dochter zwemles heeft. De badnummers zijn op de zwemzaal terug te vinden op de materiaal bakken die langs de kant staan.

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

info@zwemschoolfresh.nl
06 - 384 325 24

Algemene Voorwaarden

IIFSI logo