Nieuwsbrief

24 mei 2020

Super blij zijn wij dat we weer mogen starten. Met wat aanpassingen kregen wij groen licht. De temperatuur in het zwembad is lekker warm, het water heeft de juiste waardes, de douches zijn uit en er wordt niet te lang vertoefd in de kleedkamers. Zo met elkaar hebben we er voor gezorgd dat dit allemaal weer mogelijk is. Wij zijn ontzettend trots dat de kinderen zo flexibel met de situatie omgaan, dankbaar voor de vele positieve reacties en heel gelukkig met ons team die allemaal weer klaarstonden.

In deze nieuwsbrief gaan we vertellen hoe we de komende maand verder gaan.

De maand juni

Vanaf dinsdag 2 juni hebben we weer het reguliere rooster, kids zullen in hun eigen les gaan zwemmen. Wij willen heel graag in de maand juni rust en regelmaat en vragen dan ook om zo min mogelijk te wisselen. Er is in deze maand een heel beperkt aanbod van inhaallessen. De inhaallessen blijven allemaal in het systeem bewaard en zullen de gehele zwemtijd van Lara geldig blijven.

Vanaf begin juni gaan wij volop scoren. Kinderen die bij A of B mogen afzwemmen kunnen direct bij de balie doorgezet worden naar het volgende niveau (A gaat naar B en B gaat naar C). De leerlingen zullen via dezelfde ingang naar binnen blijven gaan. Ouders mogen niet mee naar de zwemzaal. A, B en C leerlingen kleden zichzelf aan (op het moment dat de kleedkamer nagenoeg leeg is mogen die ouders erbij om te helpen). Mogelijk komen deze leerlingen soms iets later naar de kleedkamer. De docenten zullen die leerlingen soms wat langer vasthouden om drukte in de kleedkamers te voorkomen.

Ouders van speeltuin leerlingen (denk aan startende kinderen) mogen in de zwemzaal kijken. Ook onze zorg leerlingen mogen na overleg een ouder meenemen.

Snorkelen, zeemeerminnen en survival

Ondanks dat het elementaire zwemmen weer gestart is hebben wij er voor gekozen om met deze groepen te wachten tot juli. De maand juni zal dan ook niet geïncasseerd worden. Wij hebben hiervoor gekozen om de drukte gedoseerd op te starten. Wij begrijpen dat deze leerlingen staan te popelen en snappen de teleurstelling. Hopelijk hebben ze genoten van de aangeboden workshop en gaan ze genieten van de workshop op 31 mei.

AFZWEMMEN

De leerlingen die mogen afzwemmen krijgen een brief over hoe wij het gaan regelen. Vooralsnog staat er zaterdag 27 juni. Wij zullen kleine groepjes al voor die datum uit gaan nodigen om op de zaterdag middag af te zwemmen. Op de site staan de kledingeisen en we zien teveel kids in kleding die daaraan niet voldoen.

Nieuwe leerlingen

Vanaf juli gaan wij weer nieuwe leerlingen plaatsen. Onze adviesleeftijd is vijf jaar. Aan het einde van deze maand wordt er een beperkt aantal proeflessen ingepland. Mocht u interesse hebben voor een broertje of zusje of u hoort van een bekende dat zij graag bij Fresh willen gaan zwemmen dan kan er via onze website een proefles gereserveerd worden. Ook leerlingen van andere zwemscholen die een overstap overwegen zijn welkom. Die kinderen mogen op de zaterdagmiddag een proefles komen volgen.

VAKANTIES EN FEESTDAGEN

Op de eerste pinksterdag (zondag 31 mei 2020) zijn er geen reguliere lessen. Op die dag zijn er clinics voor onze snorkel, zeemeermin en survival leerlingen. C leerlingen die een keertje mee willen doen met survival mogen zich ook voor deze clinic inschrijven.

Ieder jaar hebben wij een zomerstop. Omdat de kinderen de afgelopen periode een lange tijd niet gezwommen hebben hebben wij besloten om geen zomerstop te houden. Daar alle leerlingen in de maand mei ruim de mogelijkheid hadden hun inhaallessen op te maken zal de maand augustus een maand als alle anderen zijn.

Juf Margot

Onze collega Margot is al enige tijd afwezig vanwege ziekte. Het ziet er niet naar uit dat ze binnen een korte tijd terug is. Dit betekent dat Emma op de woensdag haar lessen zal overnemen. Kinderen die iets willen tekenen of schrijven aan Margot kunnen dat bij de balie afgeven en dan zorgen wij dat het bij haar komt.

Wij wensen u gezondheid toe 😉

Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.