Nieuwsbrief

17 mei 2019

Afzwemmen

25 mei is de eerstvolgende datum waarop er wordt afgezwommen. Tot en met woensdag 23 mei zal er gescoord worden door de docenten. De leerlingen die voor A mogen afzwemmen starten om 18.45 uur en de leerlingen die voor B en C afzwemmen starten tegelijk met A of een uurtje later om 19.45 uur. Dit is afhankelijk van het aantal afzwemmers voor die dag. Maandag 20 mei zullen de afzwemmers middels een brief volledig geïnformeerd worden. De volgende afzwemdatum is 29 juni.

Mocht uw kind het zwem ABC niet willen afmaken en voortijdig willen stoppen met zwemmen dan kunt u een mail naar ons sturen. Wij hanteren een hele maand als opzegtermijn (zie algemene voorwaarden).

Geen zwemles

Met hemelvaart op donderdag 30 mei en op Eerste Pinksterdag zondag 9 juni zijn wij gesloten. Deze lessen worden uiteraard niet in rekening gebracht. Van 29 juli tot en met 25 augustus hebben we bij Fresh onze zomerstop. Ook in deze periode wordt er geen lesgeld in rekening gebracht.

Afzeggen van de zwemles en inhaallessen

Tot vijf uur voor aanvang kunt u de les van uw kind (alleen via zwemscore) afzeggen. Deze les komt in het account van uw kind te staan. Vervolgens kunt u daarmee een nieuwe les inplannen. Mocht uw kind binnen deze vijf uur niet komen zwemmen dan hoeft u dat NIET door te geven. Er kunnen maximaal vier lessen in het account opgespaard worden. Mocht u inhaallessen willen kopen dan kan dat bij de balie (of via zwemscore) en zullen deze lessen in het account van uw kind gezet worden.

Snorkelen

Op de woens-, vrij-, zater-, en zondag hebben wij snorkellessen. Aan deze les mag een leerling die zijn/haar C-diploma heeft deelnemen. Een leerling moet net als in de voorafgaande baden aan allerlei vaardigheden voldoen, denk hierbij aan de bril klaren, de snorkel onderwater uit de mond nemen en vervolgens leegblazen, spullen van de bodem duiken enz. Zeker leerlingen die een mooie reis gaan maken zullen heel veel plezier hebben van deze lessen. Als u overweegt snorkel-materiaal aan te schaffen dan krijgt u bij Dive Post in Zoetermeer 10% korting wanneer U aangeeft dat uw kind zwemt bij zwemschool Fresh.

De balie

Bij binnenkomst scant u de zwempas van uw kind. Als de pas niet of te laat is gescand dan ziet de docent de aanwezigheid van uw kind niet. Vandaar dat het erg belangrijk is om op tijd te komen. De balie is van een kwartier voor lestijd tot een kwartier na lestijd open. U kunt bij de balie ook een nieuw bandje halen als uw kind door mag naar een volgend niveau of als u een andere lestijd voor uw kind wilt regelen.

Shorty

Al heel veel van onze zwemmertjes hebben een shorty cadeau gekregen. Wat een overweldigende complimenten en bedankjes hebben wij gekregen. Super leuk! Wie er nog niet eentje heeft mag er één bij de balie ophalen. We hebben nog over en sommige ouders wilden er eentje bijkopen. Dat kan vanaf 23 mei.

Een sportieve groet,

Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI logo

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.