Nieuwsbrief

17 mei 2018

Afzwemmen

26 mei is de eerstvolgende datum waarop er wordt afgezwommen. De leerlingen die voor A mogen afzwemmen starten om 18.45 uur en de leerlingen die voor B en C afzwemmen starten om 19.45 uur. Wij realiseren ons terdege dat dit tijdstip erg laat is voor zulke jonge kinderen. We zijn dan ook druk bezig om voor de toekomst een andere oplossing te bedenken. Dit is vooralsnog niet gelukt en we vragen u dan ook om uw “afzwemmer” overdag voldoende rust te geven. De komende week zal er gescoord worden. Dit gebeurd in de vaste les van uw kind. De volgende afzwemdatum is 30 juni.

Geen zwemles

Op Eerste Pinksterdag zondag 20 mei zijn wij gesloten. Deze les wordt uiteraard niet in rekening gebracht. De laatste vier weken van de grote vakantie heeft team Fresh een zomerstop. Dit is van woensdag 1 augustus tot en met dinsdag 28 augustus. Ook in deze periode wordt er geen lesgeld in rekening gebracht.

Afzeggen van de zwemles en inhaallessen

Tot vijf uur voor aanvang kunt u de les van uw kind alleen in zwemscore afzeggen. Deze les komt in het account van uw kind te staan. Vervolgens kunt u daarmee een nieuwe les inplannen. Mocht uw kind binnen deze vijf uur niet komen zwemmen dan hoeft u dat NIET door te geven. Er kunnen maximaal vier lessen in het account opgespaard worden. Mocht u inhaallessen willen kopen dan kan dat bij de balie en zullen deze lessen in het account van uw kind gezet worden.

Snorkelen

Op de woens-, vrij-, zater-, en zondag hebben wij snorkellessen. Aan deze les mag een leerling die zijn/haar C-diploma heeft deelnemen. Een leerling moet net als in de voorafgaande baden aan allerlei vaardigheden voldoen, denk hierbij aan de bril klaren, de snorkel onderwater uit de mond nemen en vervolgens leegblazen, spullen van de bodem duiken enz. Zeker leerlingen die een mooie reis gaan maken zullen heel veel plezier hebben van deze lessen. Als u overweegt snorkel-materiaal aan te schaffen dan krijgt u bij Dive Post in Zoetermeer 10% korting wanneer U aangeeft dat uw kind zwemt bij zwemschool Fresh.

De balie

Bij binnenkomst scant u de zwempas van uw kind. Als de pas niet of te laat is gescand dan ziet de docent de aanwezigheid van uw kind niet. Vandaar dat het erg belangrijk is om op tijd te komen. De balie is van een kwartier voor lestijd tot een kwartier na lestijd open. U kunt bij de balie ook een nieuw bandje halen als uw kind door mag naar een volgend niveau of als u een andere lestijd voor uw kind wilt regelen.

Zeemeermin zwemmen

Op de zondag zwemt er wekelijks een pilot groep zeemeermin zwemmen. Deze lessenreeks is bijna afgelopen en graag willen we van de leerlingen en ouders horen hoe ze het hebben ervaren. Bij voldoende aanmeldingen zal er ook een gevorderden groep gestart worden. We hebben in ieder geval ervaren dat de eis dat een leerling een C-diploma moet hebben geen overbodige is. Ondertussen is er op de zaterdag ook een groep gestart. Na de grote vakantie is er weer ruimte om nieuwe leerlingen te plaatsen. Dit is op de zaterdag en de zondag van 15.30 tot 16.15 uur. Voor aanmeldingen kunt u mailen naar info@zwemschoolfresh.nl

Een sportieve groet,

Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.