Nieuwsbrief

maart 2022

Score en kijkweken

Voorlopig blijven wij nog even werken met kijkweken. Zodra wij vinden dat alle maatregelen goed verlopen, zullen wij weer open gaan voor alle ouders. Wel willen wij nog even melden dat het niet de bedoeling is dat u de zaal op komt buiten de kijkweken om. Mocht u een vraag hebben voor de coördinatoren mag u deze bij de balie stellen, zij zorgen dat u geholpen wordt. Ook mag u niet mee de zaal op om uw dochter naar het juiste badje te brengen. Uw dochter wordt vanuit de doucheruimte om de hoek door een van onze collega’s begeleid naar de zwemzaal en zal daar verder worden geholpen naar het juiste badje.

Score weken blijven wel gewoon maandelijks. Het kan ook zijn dat er geen scores behaald worden in de score week, maar dat dit buiten de score week gebeurd. Wij zullen uw dochter aandachtig bekijken of uw dochter de tips onthouden heeft en dit daadwerkelijk laat zien.

Kleedkamers

De laatste weken zijn er veel klachten met betrekking tot de kleedkamers. Wij willen u er nogmaals aan helpen herinneren dat u geen spullen in de kleedkamers achter mag laten. Wanneer u dit wel doet, is dit op eigen risico en met de kans dat uw spullen uit de kleedkamer worden gehaald om ruimte te creëren. Mochten uw spullen zijn weggehaald kunt u deze ophalen bij de balie.
Ook krijgen wij klachten over het taalgebruik in de kleedkamers, er zou worden gescholden. Wij zouden u willen vragen hier op te letten.

Vakantie

Wij zwemmen uiteraard gewoon door in de vakantie. Vergeet niet de les af te melden indien u afwezig bent. Deze komt als inhaalles in het account te staan en kan ieder moment weer gebruikt worden als extra zwemles. Er zullen ook wat docenten op vakantie zijn. Houd er rekening mee dat wij deze week wat inval docenten hebben. 

Komen jullie een keer extra zwemmen ? Dan wordt er uiteraard ook gewoon gescoord in de score week. 

 

Herinnering

  • Wanneer u gebruik wilt maken van de ZoetermeerPas korting moet u de pas van uw dochter laten scannen bij de balie. Pas wanneer dit gedaan is kan het tarief worden aangepast. U krijgt niet met terugwerkende kracht de korting nog terug.
  • Misschien is het u al opgevallen de laatste weken, maar helaas hebben ook wij te maken met uitval vanwege de quarantaine regels en corona. Wij blijven ons best doen om alle lessen op te vangen en vervanging te regelen. Het kan dus zijn dat uw dochter soms een vervanger heeft i.p.v de vaste docent.
  • Graag niet met kinderwagens of buggy’s de zwemzaal betreden (ivm straatvuil etc). Uiteraard geldt dit ook voor schoenen.

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

info@zwemschoolfresh.nl
06 - 384 325 24

Algemene Voorwaarden

IIFSI logo