Nieuwsbrief

Juni 2022

Tijdelijk andere ingang

De deur in de serre is helaas stuk. Hij zal zo snel mogelijk gemaakt worden, maar tot die tijd kunt u via de hoofdingang naar binnen. De scanner staat dan onder de spiegel tegenover de balie.

Lessen afmelden en inhalen

In de corona periode zijn wij en ook zwemscore wat coulanter geweest met het afmelden van lessen. U kon bijvoorbeeld langer uw zoon/dochter afmelden, en wanneer dit niet lukte werd dit voor u gedaan bij de balie, of kon u telefonisch of via de mail alsnog de les afmelden. Vanaf juni gaan wij weer terug naar onze normale regels. Dat betekent dat u uw dochter alleen kan afmelden via zwemscore, tot vijf uur voor aanvang van de les. Lukt dit niet dan krijgt u er dus geen inhaalles voor terug. Ook zullen wij de lessen niet meer afmelden bij de balie, telefonisch of via de mail.

Hoe meldt u een les af? Dit kan via zwemscore, u gaat in het menu naar lessen –> les afmelden, u zoekt de desbetreffende les en klikt op afmelden.
Hoe plant u een inhaalles in? –> Dit kan via zwemscore, u gaat in het menu naar lessen –> les inhalen, u krijgt dan een lijst te zien met alle lessen waar u uit kunt kiezen. U zoekt een les die uitkomt en u klikt op inhalen.
Hoe meldt u een inhaalles af? –> Dit kan via zwemscore, u gaat in het menu naar lessen –> les inhalen, hier ziet u de lessen die u heeft ingepland en hier kan u de desbetreffende les ook annuleren.

Let op: het bovenstaande kan tot vijf uur voor aanvang van de les. Bent u later, dan kunt u de les niet afmelden en krijgt u dus ook geen inhaalles in uw tegoed.

Afwezigheid

De komende weken hebben wij aardig wat afwezige docenten. Vanaf 27 mei tot en met 3 juli zal meester John afwezig zijn. Op vrijdag worden zijn lessen overgenomen door meester Casey. Op zondag hebben wij helaas nog geen vaste vervanger dus deze les zal door wisselende docenten worden gegeven.

In de week van 1 tot en met 8 juli, hebben wij veel afwezige docenten. Wij weten nog niet zeker of wij voor iedereen vervanging kunnen vinden. Het kan dus zijn dat er in die week lessen komen te vervalen. Uiteraard wordt u hier tijdig van op de hoogte gesteld.

Gladde vloer

De vloer in de zwemzaal is helaas nog steeds erg glad. Wilt u er goed op letten dat uw dochter niet rent in de zwemzaal? Ook willen wij u de tip geven om niet op blote voeten de zwemzaal op te komen. U heeft dan minder grip dan wanneer u slippers aan heeft.

Meer bereikbaar vanaf 7 juni

Normaliter zijn wij telefonisch alleen bereikbaar tijdens openingstijden. Vanaf 7 juli zullen wij ook telefonisch bereikbaar zijn op dinsdag tot en met zondag tussen 10:00 en 12:00. Dit ziet er als volgt uit:

Dinsdag: bereikbaar tussen 10:00-12:00 en tussen 15:00-17:00
Woensdag: bereikbaar tussen 10:00-12:00 en tussen 12:45-17:00
Donderdag: bereikbaar tussen 10:00-12:00 en tussen 15:00-18:15
Vrijdag: bereikbaar tussen 10:00-12:00 en tussen 14:00-18:00
Zaterdag: bereikbaar tussen 10:00-12:00 en tussen 12:30-16:30
Zondag: bereikbaar tussen 10:30-13:30 en tussen 14:30-17:00

Start van de les op zaterdag en zondag
Op dinsdag tot en met vrijdag mag u zelf vijf minuten van te voren de zwemzaal op komen. Echter willen wij u vragen om op zaterdag om 12:30, zondag 10:30 en zondag 14:30 in de doucheruimte te wachten tot dat u wordt opgehaald door één van onze medewerkers. Dit omdat er dan een wisseling is tussen zwemscholen/verenigingen. Wij willen dan graag de veiligheid waarborgen en vragen u daarom even te wachten tot u wordt opgehaald. De overige tijden op deze dagen mag u wel zelfstandig met uw zoon/dochter de zwemzaal op.

Zomerrooster
In de weken van 12 juli tot en met 21 augustus hanteren wij een zomerrooster. Dit houdt in dat wij op dinsdag tot en met vrijdag zullen zwemmen tussen 09:00 en 12:00. U ontvangt hierover nog een uitgebreide mail met alle informatie over hoe dit in zijn werking gaat. U kunt vanaf ongeveer de derde week van juni het zomerrooster vinden in zwemscore.

Herinnering

  • Graag niet met kinderwagens of buggy’s de zwemzaal betreden (ivm straatvuil etc). Uiteraard geldt dit ook voor schoenen.
    Alle ouders zijn weer welkom op de zaal. Houdt u er wel rekening mee dat wij niet genoeg plaats hebben voor iedere leerling om 2 ouders mee te nemen naar de zwemles.
  • Wij willen u vragen om geen spullen in de kleedkamers te laten hangen.
  • Wanneer u van 1 les in de week naar 2 lessen in de week wilt of andersom, denkt u er dan aan dat u dit voor het einde van de maand regelt bij de balie. Wanneer dit namelijk later gebeurt ontvangt u en foutieve incasso doordat deze al was verzonden voor
    de wijziging.
  • Wist u dat in onze algemene voorwaarden vermeld staat dat inhaallessen niet-restitueerbaar zijn? Wel zijn de inhaallessen de gehele zwemcarrière van uw zoon/dochter geldig.
  • Wij hanteren een maand opzegtermijn wanneer u uw zoon/dochter uitschrijft vóór het behalen van zijn/haar C diploma.

Wist u dat

  • U in zwemscore kan zien in welk badje uw zoon/dochter zwemt? Bij de les staat aangegeven in welk niveau maar ook in welk bad nummer uw dochter zwemles heeft. De badnummers zijn op de zwemzaal terug te vinden op de materiaal bakken die langs de kant staan.

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

info@zwemschoolfresh.nl
06 - 384 325 24

Algemene Voorwaarden

IIFSI logo