Nieuwsbrief

18 juni 2018

AFZWEMMEN

30 juni is de eerstvolgende datum waarop er wordt afgezwommen. De leerlingen die voor A mogen afzwemmen starten om 18.45 uur en de leerlingen die voor B en C afzwemmen starten om 19.45 uur. Wij realiseren ons terdege dat dit tijdstip erg laat is voor zulke jonge kinderen en vragen u dan ook om uw “afzwemmer” overdag voldoende rust te geven. De komende week zal er gescoord worden (van 20 tot en met 27 juni). Dit gebeurd in de vaste les van uw kind. De eerst volgende afzwemdatum is 29 september.

ZWEMSCORE

Wegens een aantal grote veranderingen bij Zwemscore (zwemles-administratie- en kassasysteem voor zwemscholen) gaan er de laatste weken een aantal zaken niet helemaal soepel. Alle klachten worden door ons serieus genomen en deze sturen wij 1-op-1 door naar Zwemscore om de problemen z.s.m. op te lossen.

VERBALE AGRESSIE

De laatste weken hebben wij meermaals te maken gehad met verbale agressie in de zwemzaal en bij de balie. Wij proberen als bedrijf er alles aan te doen om uw kind zo snel als mogelijk te leren zwemmen.

Wij hebben er absoluut geen belang bij een leerling langer te laten zwemmen dan nodig. Het is nu eenmaal zo dat niet ieder kind bepaalde vaardigheden even snel ontwikkelt. Dit zie je bijvoorbeeld ook met leren lopen, het ene kind kan dat met tien maanden en de andere wankelt met achttien maanden nog aan een handje van zijn vader of moeder. Dit geldt ook voor zwemmen. De docenten en het water is hetzelfde en toch lukt het het ene kind beter dan het andere.

Wij snappen heel goed dat dit frustratie met zich meebrengt maar vinden het buitengewoon onprettig als deze frustratie verbaal wordt afgereageerd. Als u een klacht heeft nemen wij deze altijd serieus! U kunt zich te alle tijde melden bij de balie of mailen naar info@zwemschoolfresh.nl.

VAKANTIE

De laatste vier weken van de grote vakantie zijn we gesloten (van woensdag 1 augustus tot en met zondag 26 augustus). Er wordt tijdens deze periode geen lesgeld in rekening gebracht. De eerste twee weken van de vakantie zal het erg rustig zijn. U kunt bij de balie losse lessen kopen en uw kind meerdere keren per week laten zwemmen om hem/haar van die rust te laten profiteren. De komende weken zijn er al verschillende docenten (die niet gebonden aan de grote vakantie zijn) met vakantie. De docenten die invallen geven allemaal volgens de structuur van Fresh les.

INHAALLESSEN

Er zijn op de woensdag nog borstcrawl lessen bijgekomen. Als een kind stagneert op duiken, schoolslag of borstcrawl dan is het ten zeerste aan te raden om uw kind deze lessen te laten volgen. Het ene kind is geholpen met eenmaal naar zo’n les en het andere heeft wel acht van dit soort lessen nodig. Onze ervaring is dat als een leerling in een bepaald niveau moeite heeft met een bepaalde vaardigheid het bij het volgende niveau opnieuw hier tegen aanloopt en u dan misschien eens in de drie à vier weken zo’n “speciale” les in kan boeken. Regelmatig zijn deze lessen vol, kijk ook eens twee uur voor aanvang van de les, regelmatig is er dan een plekje vrijgekomen.

FACEBOOK

Regelmatig hebben wij leuke acties via Facebook. We willen graag de mail gebruiken voor de meest noodzakelijke informatie verstrekking. Dus volg ons ook op Facebook als u helemaal niets van ons wilt missen.

Wij wensen iedereen een heerlijke zomer toe.

Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.