Nieuwsbrief

juli 2022

2e half jaar ZoetermeerPas

Wij zitten alweer op de helft van het jaar, en dus moeten de zoetermeerpassen weer opnieuw worden gescand. Iedereen die op dit moment op een ZoetermeerPas tarief zwemt wordt terug gezet naar het reguliere tarief. Mocht u ook het tweede halfjaar recht hebben op de korting laat dan uw ZoetermeerPas scannen bij de balie, pas dan wordt uw tarief weer terug gezet naar het korting tarief.

Afwezigheid

Wij zitten bijna in de laatste week voor het zomerrooster. Ook in deze weken zijn er al wat docenten op vakantie. Daarnaast kampen wij helaas met afwezige docenten vanwege ziekte. Houd er rekening mee dat de komende dagen eventueel uw k een andere docent heeft.

Start van de les op zaterdag en zondag

Op dinsdag tot en met vrijdag mag u zelf vijf minuten van te voren de zwemzaal op komen. Echter willen wij u vragen om op zaterdag om 12:30, zondag 10:30 en zondag 14:30 in de doucheruimte te wachten tot dat u wordt opgehaald door één van onze medewerkers. Dit omdat er dan een wisseling is tussen zwemscholen/verenigingen. Wij willen dan graag de veiligheid waarborgen en vragen u daarom even te wachten tot u wordt opgehaald. De overige tijden op deze dagen mag u wel zelfstandig met uw dochter de zwemzaal op.

Zomerrooster

In de weken van 12 juli tot en met 21 augustus hanteren wij een zomerrooster. De reguliere lessen komen dus te vervallen.
Dit houdt in dat wij op dinsdag tot en met vrijdag zullen zwemmen tussen 09:00 en 12:00/13:00. Het zomerrooster begint al aardig vol te raken, op sommigen dagen hebben wij daarom de lessen uitgebreid tot 13:00. Deze lessen zijn uiteraard terug te zien in zwemscore.
Voor de eerste twee weken van de zomervakantie is het rooster al uitgebreid tot 13:00 deze lessen kunt u dus al reserveren.

Uiteraard scoren wij ook in de zomer door. Het overzicht met de scorenweken kunt u hieronder in de mail terugvinden. Wij zullen de scores wat meer in de gaten houden, aangezien er veel kids op vakantie zullen zijn. Heeft uw dochter de scoreweek gemist, geef dit dan even aan tijdens de eerstvolgende les. Voor de ABC badjes ligt dit anders, hier zitten wij wel vast aan de scoreweek vanwege de al geplande afzwemdatum van 30 juli.

Nog even wat antwoorden op vragen die wij veel gesteld krijgen over het zomerrooster.

– Wat gebeurt er met de lessen die overblijven uit het zomerrooster?
De overgebleven lessen uit het zomerrooster worden door ons toegevoegd aan het reguliere inhaaltegoed van uw kind.

– Als mijn kind door gaat naar het volgende bad wat gebeurd er dan met de al geplande lessen.
Deze komen automatisch te vervallen. De vervallen lessen worden weer aan uw tegoed toegevoegd en u kunt met dit tegoed lessen plannen in het nieuwe niveau van uw kind.

Tot wanneer kan ik lessen afmelden?
Dit kan tot een uur van te voren via zwemscore. Afmelden kan niet telefonisch of per mail.

Herinnering

  • Graag niet met kinderwagens of buggy’s de zwemzaal betreden (ivm straatvuil etc). Uiteraard geldt dit ook voor schoenen.
  • Wist u dat in onze algemene voorwaarden vermeld staat dat inhaallessen niet-restitueerbaar zijn? Wel zijn de inhaallessen de gehele zwemcarrière van uw kind geldig.
  • Wij hanteren een maand opzegtermijn wanneer u uw dochter uitschrijft vóór het behalen van haar C diploma.

Wist u dat

  • U in zwemscore kan zien in welk badje uw kind zwemt? Bij de les staat aangegeven in welk niveau maar ook in welk bad nummer uw dochter zwemles heeft. De badnummers zijn op de zwemzaal terug te vinden op de materiaal bakken die langs de kant staan.
  • Zwemschool Fresh een eigen app krijgt? Deze app is bijna klaar en u zult binnenkort een mailtje ontvangen met hoe u deze app kunt installeren. 
  • Het afzwemmen echt nog een officieel toetsmoment is? Uiteraard is het afzwemmen voor de leerlingen een groot feestje, maar het afzwemmen is daadwerkelijk nog een toetsmoment. De leerlingen worden getoetst op alle onderdelen waarmee ze hebben geoefend in de les.

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

info@zwemschoolfresh.nl
06 - 384 325 24

Algemene Voorwaarden

IIFSI logo