Nieuwsbrief

januari 2023

Prijzen omhoog per 1 januari.

Per 1 januari zijn onze lestarieven omhoog gegaan, hier heeft u eerder ook een mail over ontvangen. Ieder tarief is met €1,50 verhoogd. U kunt de mail over de verhoogde tarieven ook terug vinden in uw zwemscore bij mededelingen.

Kleding eisen

Hieronder zijn onze kleding eisen nog een keer vermeld, wij willen u vragen er voor te zorgen dat uw dochter de juiste kleding aan heeft tijdens het zwemmen. Wanneer dit namelijk niet het geval is kunnen de onderdelen tijden het kleding zwemmen ook niet worden gescoord. 

A: Bij het diplomazwemmen voor het zwemdiploma A dient de kleding te bestaan uit:
Badkleding
T-shirt met korte mouwen, korte spijkerbroek (een sportbroekje is toegestaan, een leggin niet).
Schoenen met sokken (leren en sportschoenen zijn toegestaan; schoenen zonder echte zool zijn niet toegestaan, let op geen waterschoenen!)

B:  Bij het diplomazwemmen voor het zwemdiploma B dient de kleding te bestaan uit:
Badkleding
T-shirt met lange mouwen, lange spijkerbroek (een joggingbroek is toegestaan een legging niet).
Schoenen met sokken (leren en sportschoenen zijn toegestaan; schoenen zonder echte zool zijn niet toegestaan, let op geen waterschoenen!)

C:  Bij het diplomazwemmen voor het zwemdiploma C dient de kleding te bestaan uit:
Badkleding
T-shirt met lange mouwen, lange spijkerbroek (een joggingbroek is toegestaan een legging niet). 

Een regenjas
Schoenen met sokken (leren en sportschoenen zijn toegestaan; schoenen zonder echte zool zijn niet toegestaan, let op geen waterschoenen!)

Kleding in de kleedkamers
U heeft de mededeling waarschijnlijk al meerdere malen in onze nieuwsbrief zien staan, ook hangt deze bij iedere kleedkamer. Het gaat om de mededeling met de vraag of u alstublieft geen kleding in de kleedkamer wilt laten hangen. Helaas gebeurt het steeds vaker dat kleding toch weer achterblijft in de kleedkamer. Dit resulteert in het feit dat ouders en leerlingen die net van de zaal af komen geen ruimte hebben om spullen op te hangen en zich om te kleden. Wij willen u dus weer vriendelijk doch dringend verzoeken om uw kleding niet in de kleedkamer te laten hangen. 

Waar kunt u terecht met uw vragen?
Graag zetten wij voor u even op een rijtje waar u terecht kunt met al uw vragen omtrent de zwemles.

Balie: bij de balie kunt u terecht met al uw vragen over de lestijden, inschrijvingen en proeflessen. Ook kunnen zij mocht u vragen hebben wat betreft de voortgang van uw dochter een afspraak inplannen bij onze coördinatoren. Het plannen of afmelden van inhaallessen hoeft u niet aan de balie te doen, dit kunt u zelf regelen via zwemscore. Het klopt dat zwemscore op dit moment wat langzamer is dan u gewend bent. Dit komt omdat u momenteel verder vooruit kan plannen en daardoor moet zwemscore meer data laden om aan u te kunnen laten zien. Mocht het zo zijn dat u niet meer in kunt loggen in zwemscore dan kunt u dat bij de balie aangeven, wij kunnen u daar dan verder helpen. Daarnaast kunt u bij onze balie terecht als uw dochter een medische reden heeft waardoor zwemmen misschien lastiger is. Zij kunnen dit verwerken in het systeem en met de docenten communiceren.

Coördinatoren op de zaal: De coördinatoren op de zaal zijn er voor vragen omtrent de voortgang voor leerlingen. Zij kijken mee met de scores van uw dochter en kunnen dus uw vragen beantwoorden omtrent de zwemlessen en de voortgang. Mocht u een inhoudelijke vraag hebben over de zwemlessen, dan kunt u ook deze stellen aan een van onze coördinatoren.

Wij willen u vragen om tijdens de lessen geen vragen te stellen aan de docenten. De docenten moeten zich focussen op de les, de coördinatoren lopen rond om uw vragen te beantwoorden en eventueel dingen te communiceren met de docent mocht dat nodig zijn.

Afzwemdata
in 2023 zullen de afzwemdata anders zijn dan voorgaande jaren. Wij groeien steeds meer als zwemschool waardoor wij merken dat het niet ieder maand mogelijk is om alle afzwem leerlingen in één avond te toetsen. Dat betekent dat er iedere maand een extra mogelijkheid tot afzwemmen is mocht deze nodig zijn. Sommige data zijn dus onder voorbehoud. Onder in de mail kunt u de data voor het gehele jaar vinden. Dit betekent ook dat wij de score week voor de ABC baden zullen vervroegen, zo hebben wij de tijd om te kijken of het afzwemmen op één of twee avonden plaats zal vinden.

Herinnering

  • Graag niet met kinderwagens of buggy’s de zwemzaal betreden (ivm straatvuil etc). Uiteraard geldt dit ook voor schoenen.
  • Wij hanteren een maand opzegtermijn wanneer u uw dochter uitschrijft vóór het behalen van haar C diploma.
  • We vragen u pas 5 minuten voor het starten van de les de zwemzaal op te gaan. Dit vanwege de drukte op de zwemzaal. Op de zaterdag om 12:30, zondag om 10:30 en zondag om 14:30 vragen wij u te wachten bij de klapdeuren voordat een medewerker u komt halen. Dit vanwege een wissel tussen verenigingen/zwemscholen. De bodem moet dan vaak worden verzet en wegens veiligheid willen wij dan nog even geen mensen op de zaal. 

Wist u dat…

  • zwemschool Fresh een eigen app heeft? Zie onderin de mail de link om de app te downloaden.
  • het afzwemmen echt nog een officieel toetsmoment is? Uiteraard is het afzwemmen voor de leerlingen een groot feestje, maar het afzwemmen is daadwerkelijk nog een toetsmoment. De leerlingen worden getoetst op alle onderdelen waarmee ze hebben geoefend in de les.
  • de fietsen in het fietsenrek moeten staan en niet voor ons hek?  Mocht het zo zijn dat er calamiteiten diensten richting het zwembad komen, dan zal het hek voor hun moeten worden geopend. Wij willen u dus vragen om geen fietsen tegen het hek aan te zetten. 
  • wij groene bandjes hebben? Deze zijn bedoeld voor leerlingen die twee lessen achter elkaar doen. Zo kan de docent in één oogopslag zien dat een leerling twee lessen heeft.
  • in onze algemene voorwaarden vermeld staat dat inhaallessen niet restitueerbaar zijn? Wel zijn de inhaallessen de gehele zwemcarrière van uw kind geldig.

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

info@zwemschoolfresh.nl
06 - 384 325 24

Algemene Voorwaarden

IIFSI logo