Nieuwsbrief

januari 2020

Als eerste willen wij u de beste wensen wensen, het afgelopen jaar is vreemd geweest met de steeds wisselende maatregelen en regels. Wij hopen dat het dit jaar wat minder wisselend zal zijn.

Prijzen omhoog per 1 januari.

Per 1 januari zijn onze lestarieven omhoog gegaan, hier heeft u eerder ook een mail over ontvangen. Ieder tarief is met €0,50 verhoogd. U kunt de mail over de verhoogde tarieven ook terug vinden in uw zwemscore bij mededelingen.

Geen stickers meer op de ramen

Op dit moment zijn de stickers van de ramen afgehaald, dit omdat deze kapot waren. Dat betekent dat u op dit moment weer door de ramen naar binnen kunt kijken. Wel willen wij u vragen om goed 1,5 meter afstand te houden wanneer u buiten staat. Er worden weer opnieuw stickers op de ruiten geplakt, wij weten niet wanneer dit gebeurt en hebben hier ook geen invloed op aangezien dit wordt gedaan door de eigenaar van het pand.

QR code scannen

Voorlopig zijn wij verplicht om de QR codes te blijven scannen. Er zijn veel nieuwsberichten geweest over een zwembad die dit heeft aangevochten. Het niet scannen van de QR codes is alleen voor dit zwembad opgeheven. Dit betekent dat wij dus moeten blijven scannen. Wij zijn hierover in gesprek met de gemeente, maar vooralsnog verandert er nog niks. 

Herinnering

  • U moet na het helpen omkleden van uw dochter zo snel mogelijk het pand verlaten. U mag dus niet in de kleedkamers of doucheruimte blijven wachten tot de zwemles voorbij is.
  • Wanneer u uw dochter in de doucheruimte helpt met omkleden moet u slippers of overschoentjes aan hebben. In deze ruimte mag u niet komen met buitenschoenen vanwege de hygiëne. 
  • Wilt u geen kleding laten hangen in de kleedkamers.

Wist u dat?

  • Wij een nieuwe website krijgen? Op onze website zijn straks ook de foto’s van alle personeelsleden van Fresh te zien.
  • Wij een instagram account hebben? Wij zijn vrij actief op onze instagram pagina, zo ziet u in de stories bijvoorbeeld altijd welke scoreweek het is. 

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.