Nieuwsbrief

20 januari 2020

​VAKANTIES EN FEESTDAGEN

Tijdens de voorjaarsvakantie zwemmen wij gewoon door. Een mooi moment om van de inhaallessen af te komen en meerdere keren te komen zwemmen.

Op de volgende dagen zwemmen we niet, voor deze dagen zal er geen lesgeld geïncasseerd worden:

  • Vrijdag 10 april (Goede vrijdag)
  • Zondag 12 april (Eerste paasdag)
  • Dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag)
  • Donderdag 21 mei (Hemelvaart)
  • Zondag 31 mei (Pinksteren)

AFZWEMMEN

De leerlingen die mogen afzwemmen hebben daar bericht van gekregen. Dit is op zaterdag 25 januari. De A- leerlingen zwemmen om 18.45 uur af en de B- en C- leerlingen om 19.45 uur. De daaropvolgende afzwemdata staan op de website beschreven. Ook staan hier de kledingeisen beschreven.

Als uw kind het ABC compleet heeft dan stopt automatisch het abonnement. Voor ieder moment dat er eerder opgezegd wordt hanteren wij een opzegtermijn van één kalendermaand (zie algemene voorwaarden).

CLINICS

De volgende “speciale” lessen zijn er in zwemscore te reserveren:

  • Niveau 2, schoolslag les
  • Niveau 3, schoolslag- en borstcrawl les
  • A, schoolslag-, borstcrawl en duikscherm les
  • B, borstcrawl en duikscherm les
  • C, borstcrawl en duikscherm les

Hier kunnen we een aantal tips over geven. De bovenstaande lessen kunnen in zwemscore ingepland worden. Dit kan met inhaalessen of met lessen die in de webkassa gekocht worden. Deze lessen zijn in de weken voorafgaand aan het afzwemmen mateloos populair echter deze vaardigheden leer je niet in dertig minuten en vereist meer oefening. Voor het overgrote deel van de kinderen volstaan de reguliere lessen. Als u ziet dat een of meer van bovenstaande vaardigheden achter blijven dan is het raadzaam om naast de reguliere les meerdere clinics in te boeken net zo lang dat uw kind naar het volgende niveau kan of af mag zwemmen. Ook bij het volgende niveau zal uw zoon/dochter van deze techniek lessen profijt hebben.

DE BALIE

De scanner van de balie staat bij het binnenkomen aan de linkerkant. Zo wordt de doorloop bespoedigt. Neem daarom altijd de lespas mee zodat u niet in de rij hoeft te wachten. U kunt ook een foto van de barcode van de lespas maken en deze scannen. Als de pas niet of te laat is gescand dan ziet de docent de aanwezigheid van uw kind niet en kan hij/zij ook de scores niet zien en indien nodig aanpassen. Het is heel vervelend als u de lespas niet meeneemt en de balie medewerker moet gaan zoeken in het systeem om uw kind aan te melden. Hierdoor wordt de wachttijd voor de ouders met vragen alleen maar langer en dat willen wij voorkomen.

LESBANDJES

Graag zien wij alle leerlingen met een lesbandje om hun enkel/pols.

We hebben de volgende kleuren, speeltuin/roze, niveau 1/lichtblauw, niveau 2/oranje, niveau 3/paars, A/rood, B/wit, C/donkerblauw, snorkelen/lichtgroen, zeemeerminnen/zilver, survival/zwart, proefles/geel, dubbele les/donker groen.

FYSIOTHERAPEUT

Kinderfysiotherapeutisch Centrum Zoetermeer zal eenmaal per maand bij ons een kosteloos bezoek brengen. Mocht u interesse hebben dan kunt u bij de balie een afspraak maken. De eerst volgende keren zijn op vrijdag 14 februari en 20 maart.

SHORTY

Alle kinderen hebben bij aanmelding een shorty gekregen. Mocht u er zelf eentje willen kopen dan kan dat bij de balie. Uw kind mag de shorty aan maar het hoeft niet. Sommige kinderen vinden het net iets warmer, de kurk schuurt minder over hun lichaam of ze hebben een extra laagje bij het duiken 😉

Wij hopen dat we onze leerlingen na de drukke december maand weer wekelijks gaan zien want de continuïteit van het inoefenen is een belangrijke factor van het boeken van progressie!

Met sportieve groet,

Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.