Nieuwsbrief

18 januari 2019

AFZWEMMEN

We zwemmen deze maand op 26 januari af. Op dit moment zijn we in de afzwembaden dan ook aan aan het scoren. Alleen in de “eigen” les van uw kind wordt er gescoord. De daaropvolgende afzwemdatum is vier weekjes later op zaterdag 23 februari. Ziet u dat uw kind moeite heeft met een onderdeel kies dan niet in de week voorafgaand aan het afzwemmen voor een clinic maar liever in de weken na het scoren als blijkt dat uw kind er nog moeite mee heeft. We hebben bij A een schoolslag-, duik- en borstcrawl clinic. Voor B en C hebben we alleen een duik- en borstcrawl clinic. U kunt deze lessen zelf in zwemscore kopen en reserveren.

De leerlingen die voor A mogen afzwemmen starten om 18.45 uur en de leerlingen die voor B en C afzwemmen starten om 19.45 uur. Wij vragen u om uw “afzwemmer” overdag voldoende rust te geven.

Let erop dat de kleding juist is. Dit staat duidelijk op de site beschreven en hiervan wordt niet afgeweken. Mogelijk zwemt uw kind al weken niet met de goede kleding en is het daarom aan te bevelen even op de website te kijken.

Als uw kind het ABC compleet heeft dan stopt automatisch het abonnement. Voor ieder moment dat er eerder opgezegd wordt hanteren wij een opzegtermijn van één kalendermaand (zie algemene voorwaarden bij aanmelding).

CURSUS

Vanwege de groei die Fresh doormaakt zijn wij hard op zoek naar nieuwe docenten. Daarnaast gaat een groep assistenten de opleiding volgen. Mogelijk zijn er ouders of familie leden die ook interesse hebben voor deze opleiding. Kijkt u dan even op de site van sportopleiding Zoetermeer of vraag bij de zwemzaal manager naar informatie.

TELEFONEREN MET FRESH

Tijdens de openingstijden van Fresh zijn wij telefonisch bereikbaar. Soms lukt het vanwege drukte bij de balie niet om de telefoon op te nemen. U kunt dan even een what’s app of een SMS sturen. Afzeggingen van lessen en inhaallessen, het kopen van lessen en het reserveren van lessen en clinics kunnen alleen via zwemscore gedaan worden.

SCANNEN VAN HET PASJE

Mocht u het lespasje van uw kind kwijt zijn dan kunt u een nieuwe bij de balie vragen. Hieraan zijn kosten verbonden, dit kost tien euro. Als u een duidelijke foto van de barcode maakt dan kunt u ook met uw telefoon scannen.

BALIE

De balie is van een kwartier voor tot een kwartier na de zwemtijden geopend. U kunt daar een nieuw lesbandje met uw kind halen als het door is naar het volgende niveau, van lesdag/docent wisselen, van eenmaal naar tweemaal per week zwemmen regelen en alle vragen die u heeft stellen. Mocht de balie medewerker er niet uitkomen dan zal deze een notitie voor de manager maken en wordt daar op terug gekomen.

CONTINUÏTEIT VAN DE LESSEN

Een kind leert het snelst als het uitgerust, gemotiveerd, naar zijn zin heeft, intrinsiek gemotiveerd, geen stress ervaart en zo kunnen we nog even doorgaan. Dit is niet alleen bij het zwemmen maar dat geldt ook voor school en uiteraard thuis. Een grote groep kinderen komt heel onregelmatig zwemmen, ze wisselen van dagen, docenten, volgen soms weken geen les en komen dan weer een half uurtje of zwemmen om de week een dubbele les. Wij proberen zoveel mogelijk dezelfde docenten op dezelfde groepen te houden. Helaas lukt het ons eerlijkheidshalve door ziekte en vakantie ook niet altijd maar gelukkig werken we met gediplomeerde docenten die capabel en ervaren zijn een les te vervangen. Graag zien we deze leerlingen in 2019 vaker komen zwemmen zodat zij ook snel een diploma kunnen halen.

BRING-A-FRIEND

Bij de balie liggen flyers voor een “Bring a friend” actie. Wij danken iedereen die zo positief over Fresh praat en hierdoor ervoor zorgt dat we een boel nieuwe leerlingen hebben mogen verwelkomen. Bij het inleveren van deze ingevulde Flyer krijgt u in het account van uw kind een inhaalles.

Wij wensen jullie en spetterend 2019!
Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI logo

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.