Nieuwsbrief

februari 2022

Score en kijkweken

Sinds vorige week zijn ouders weer beperkt welkom op de zaal. Wij zijn blij dat wij jullie hier dan ook weer hebben zien zitten. Wel willen wij nog even melden dat het niet de bedoeling is dat u de zaal op komt buiten de kijkweken om. Mocht u een vraag hebben voor de coördinatoren mag u deze bij de balie stellen, zij zorgen dat u geholpen wordt. Ook mag u niet mee de zaal op om uw dochter naar het juiste badje te brengen. Uw dochter wordt vanuit de doucheruimte door een van onze collega’s begeleid naar de zwemzaal en zal daar verder worden geholpen naar het juiste badje.

Onderaan deze mail zult u de data van de score en kijkweken nog vinden, u mag dus alleen in deze week op de zaal komen kijken. Belangrijk is dat er maar 1 ouder per leerling de zaal op mag.

Contact met de zwemschool

Graag zetten wij voor u op een rijtje wie u wanneer kan contacten en daarbij de nodige gegevens. Telefonisch zijn wij alleen bereikbaar tijdens de openingstijden.

Managers:
Esther de Vos en Rory Eileen van der Meijden
Onze managers zijn te bereiken via: manager@zwemschoolfresh.nl dit mail adres wordt beheerd
Bij hen kunt u terecht met vragen over de voortgang van uw dochter of voor eventuele andere vragen.

Coördinatoren:
Margot van der Wal en Raymon van Leeuwen
Margot en Raymon kunt u aanspreken tijdens de zwemlessen. 

Financiële afdeling:
Rory Eileen van der Meijden
E-mail: financieel@zwemschoolfresh.nl
Telefoon: 06-42960660 (telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden of via whatsapp op dinsdag t/m zondag tussen 09:00 en 17:00).
Bij de financiële afdeling kunt u terecht met vragen over de incasso’s of andere financiële vragen.

Informatie balie:
Romy Huisman, Kim Zech, Boris van Winden en Indy van den Elskamp 
Tijdens openingstijden aan de balie zelf.
E-mail: info@zwemschoolfresh.nl
Telefoon: 06-38432524 (alleen bereikbaar tijdens openingstijden)
Bij de balie kunt u terecht voor al uw algemene vragen, ook kunt u hier terecht voor het wisselen van lestijden of lesdagen of wanneer u iemand wilt in- of uitschrijven. Let op uitschrijven moet altijd schriftelijk, en zal ook schriftelijk worden bevestigd. 

Kleedkamers

De laatste weken zijn er veel klachten met betrekking tot de kleedkamers. Wij willen u er nogmaals aan helpen herinneren dat u geen spullen in de kleedkamers achter mag laten. Wanneer u dit wel doet, is dit op eigen risico en met de kans dat uw spullen uit de kleedkamer worden gehaald om ruimte te creëren. Mochten uw spullen zijn weggehaald kunt u deze ophalen bij de balie.
Ook krijgen wij klachten over het taalgebruik in de kleedkamers, er zou worden gescholden. Wij zouden u willen vragen hier op te letten.

Meester Jeffrey afwezig

Meester Jeffrey is de komende tijd helaas door omstandigheden afwezig. Op donderdag en zondag worden zijn lessen vervangen door meester Casey. Voor de woensdag hebben wij momenteel nog geen vaste vervanger dus deze lessen zullen worden opgevangen door wisselende docenten. Onze excuses voor het ongemak.

Herinnering

  • Wanneer u gebruik wilt maken van de ZoetermeerPas korting moet u de pas van uw dochter laten scannen bij de balie. Pas wanneer dit gedaan is kan het tarief worden aangepast. U krijgt niet met terugwerkende kracht de korting nog terug.
  • Misschien is het u al opgevallen de laatste weken, maar helaas hebben ook wij te maken met uitval vanwege de quarantaine regels en corona. Wij blijven ons best doen om alle lessen op te vangen en vervanging te regelen. Het kan dus zijn dat uw dochter soms een vervanger heeft i.p.v de vaste docent.

Wist u dat?

  • Wij steeds meer blauwe schoentjes en binnenslippers zien, dankjewel daarvoor!
  • Er op vrijdag nieuwe clinics bij zijn gekomen, deze worden gegeven door meester Raymon.
  • Er op vrijdag nieuwe lessen bij zijn gekomen, meester Frans komt namelijk ook op vrijdag werken.
  • Wij op donderdag middag extra badjes hebben aangemaakt, waardoor er meer ruimte is om een inhaal les te boeken.

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

info@zwemschoolfresh.nl
06 - 384 325 24

Algemene Voorwaarden

IIFSI logo