Nieuwsbrief

17 februari 2020

BEREIKBAARHEID

Dagelijks kunt u tijdens de zwemlessen op meerdere manieren met ons in contact komen. Wij zijn zes middagen bereikbaar. 

Vragen over o.a. wisselingen van lessen, van eenmaal naar tweemaal per week zwemmen, vragen over bandjes, pasjes en shortys kunnen allemaal bij de balie gesteld worden. De balie beantwoord ook sms en Whatsapp berichten.

Vragen over de voortgang van uw kind kunt u stellen aan de coördinatoren. Dit kan voorafgaand aan de eigen les van uw kind, niet bij een inhaalles. 

Onze coördinatoren zijn:

 • Dinsdag: Maurice
 • Woensdag: Johan
 • Donderdag: Esther
 • Vrijdag: Johan en Margot
 • Zaterdag: Margot
 • Zondag: Johan

Carianne is dagelijks aanwezig m.u.v. dinsdag. Als u haar wilt spreken, dan geeft u dat bij de balie aan.

Daar wij tijdens de zwemlessen met meerdere aanwezig zijn om de vragen te beantwoorden zouden wij het op prijs stellen om zo veel mogelijk via dit kanaal contact te zoeken. 

VAKANTIES EN FEESTDAGEN

Tijdens de voorjaarsvakantie zwemmen wij gewoon door. Een mooi moment om van de inhaallessen af te komen en meerdere keren te komen zwemmen.

Op de volgende dagen zwemmen we niet, voor deze dagen zal er geen lesgeld geïncasseerd worden:

 • Vrijdag 10 april (Goede vrijdag)
 • Zondag 12 april (Eerste paasdag)
 • Dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag)
 • Donderdag 21 mei (Hemelvaart)
 • Zondag 31 mei (Pinksteren)

AFZWEMMEN

De leerlingen die mogen afzwemmen krijgen na de laatste score dag daar bericht over. Wij scoren in de afzwembaden van woensdag 19 tot en met woensdag 26 februari. Het afzwemmen is op zaterdag 29 februari. De A- leerlingen zwemmen om 18.45 uur af en de B- en C- leerlingen om 19.45 uur. De daaropvolgende afzwemdata staan op de website beschreven. Ook staan hier de kledingeisen beschreven.

Als uw kind het ABC compleet heeft dan stopt automatisch het abonnement. Voor ieder moment dat er eerder opgezegd wordt hanteren wij een opzegtermijn van één kalendermaand (zie algemene voorwaarden).

CLINICS

Vorige maand schreven wij hier een stukje over met als resultaat dat veel ouders hun kind hier voor inplanden. Een gevolg hiervan was dat ouders die minder alert waren en kort van te voren de clinics wilden laten volgen te laat waren. Als u in de eerste weken van een nieuw bad ziet dat een bepaalde vaardigheid achter blijft (of die vaardigheid in het bad ervoor al zwak was) plan dan alvast wat clinics in en wacht niet tot een week voorafgaand aan het afzwemmen of tot dat het het laatste onderdeel is.

Pasje vergeten

Wij zijn er van de week achter gekomen dat als u niet het lespasje scant en u uw kind bij de balie aanmeld zijn/haar scores niet automatisch in het systeem komen. Dit ligt bij zwemscore en daar kunnen wij helaas niets aan doen. Als de docent niets veranderd aan de scores van uw kind dan zullen de vakjes in het account van hem/haar leeg blijven.

FYSIOTHERAPEUT

Kinderfysiotherapeutisch Centrum Zoetermeer zal eenmaal per maand bij ons een kosteloos bezoek brengen. Mocht u interesse hebben dan kunt u bij de balie een afspraak maken. De eerst volgende keer is op vrijdag 27 maart.

Met sportieve groet,

Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.