Nieuwsbrief

18 februari 2019

AFZWEMMEN

ot en met woensdag zullen de kinderen uit de afzwem-baden (in hun eigen les) gescoord worden. Dit is altijd in de week voorafgaand aan het afzwemmen. We zien nog veel kinderen die niet de juiste kleding aan hebben. Op onze website staan de kleding eisen. Op zaterdag 23 februari zwemmen we af.

De leerlingen die voor A zwemmen om 18.45 uur en de B en C leerlingen om 19.45 uur. Het daarop volgende afzwem moment is op zaterdag 30 maart 2019.

Als er niets veranderd in de score van uw kind is er mogelijk geen of onvoldoende progressie geweest. Wij begrijpen dat de druk hoog is en u uw kind dit na de enorme inspanning die hij/zij levert ontzettend gunt. Dat u zelf graag een eindpunt ziet begrijpen wij ook maar wij staan bij Fresh voor kwaliteit en zien liever een “zwemveilige leerling” dan een diploma. Uw kind moet zijn/haar vaardigheden echt aan de docent laten zien en niet één keertje maar meerdere weken achter elkaar. Mocht u onverhoopt afwezig zijn op 23 februari dan kunt u ons dat mailen en dan mag uw kind een maandje later afzwemmen. Ondertussen zwemt hij/zij alvast mee bij het volgende niveau.

SCHOOLSLAG-LES, BORSTCRAWL-LES EN DUIKEN

Zoals u misschien gezien heeft zijn er meerdere tijden bijgekomen waarvoor u een les kunt reserveren. Dit kunt u alleen via zwemscore doen. Inhaallessen kunt u via de webkassa van zwemscore kopen. Op deze manier kunt u uw kind extra laten werken aan de vaardigheden waar hij/zij nog meer oefening voor nodig heeft. Uiteraard komen deze onderdelen ook wekelijks in de reguliere les aan bod.

VAKANTIES EN FEESTDAGEN

Op de volgende dagen zwemmen we niet:

Eerste paasdag (zondag 21 april 2019)
Koningsdag (zaterdag 27 april 2019)
Bevrijdingsdag (zondag 5 mei 2019 – op die dag zwemmen we overdag af)
Hemelvaart (donderdag 30 mei 2019)
Eerste pinksterdag (zondag 9 juni 2019)
Zomerstop (maandag 29 juli 2019 tot en met zondag 25 augustus 2019)

FYSIOTHERAPEUT

Binnenkort komen er twee fysiotherapeuten van het kinderfysiotherapeutisch centrum bij ons meekijken en onze vragen beantwoorden. Mogelijk hebben wij uw kind hiervoor uitgenodigd. Het kan ook zijn dat u vragen aan hen heeft. Wilt u een (kosteloze) afspraak maken dan kunt u mailen naar info@zwemschoolfresh.nl

WORKSHOP 1 MAART

Op vrijdag 1 maart hebben wij in samenwerking met ZVZ, WVZ, SG WZC en Divepost meerdere workshops gemaakt. Dit is voor onze B en C-leerlingen, de snorkelaars en de zeemeerminnen. De leerlingen kunnen kiezen uit wedstrijdzwemmen, synchroonzwemmen, waterpolo en snorkelen. De snorkelaars mogen ook voor duiken kiezen. De aanvangstijd is 11.45 uur.

Wij wensen alle kinderen weer heel veel zwemplezier,
Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI logo

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.