Nieuwsbrief

16 december 2018

AFZWEMMEN

Op zaterdag 28 december is de eerstvolgende datum waarop er wordt afgezwommen. De leerlingen die voor A mogen afzwemmen starten om 17.00 uur en de leerlingen die voor B en C afzwemmen starten om 18.00 uur.

Als uw kind het ABC compleet heeft dan stopt automatisch het abonnement. Voor ieder moment dat er eerder opgezegd wordt hanteren wij een opzegtermijn van één kalendermaand (zie algemene voorwaarden bij aanmelding).

De volgende afzwemdatum is 25 januari 2020 (de overige data staan op onze website).

MET KLEDING ZWEMMEN

Op onze site staan de kledingeisen voor de afzwembaden vermeld. Met een broek bedoelen we geen legging, ski-ondergoed of een pyjama. Als u niet zeker bent of de kleding voldoet aan de eisen die wij stellen voor het afzwemmen dan kunt u dit aan de coördinator of aan de baliemedewerker  vragen.

AFZEGGEN VAN (INHAAL)LESSEN

Om u als klant tegemoet te komen kunt u tot vijf uur van tevoren een (inhaal)les annuleren. Wij hebben als zwemschool gekozen voor zwemscore zodat ouders dit zelf kunnen regelen. Graag vragen wij om dit ook te doen en niet hierover te mailen, SMS-en of bellen. Hopelijk uw begrip hiervoor.

WIJ ZWEMMEN DOOR IN DE KERSTVAKANTIE

Tijdens de kerstvakantie zwemmen wij gewoon door, met uitzondering van woensdag 25, donderdag 26, dinsdag 31 december en woensdag 1 januari.

FYSIOTHERAPEUT

Vraagt u zich weleens af waarom uw kind het zwemmen motorisch moeilijk vindt, een vreemde beenslag heeft tijdens het zwemmen, of moeite heeft om vorderingen te maken? Als kinderfysio kijken we graag met u mee. We werken samen aan een goede zwemtechniek zodat uw kind zich spelenderwijs en met plezier blijft ontwikkelen.

Veel voorkomende problemen zijn:

  • moeite met het (tegelijk) bewegen van armen en benen
  • moeite met horizontale ligging/naar verticaal zakken
  • te weinig kracht in de slagen
  • koprol/ duiken
  • angst

Kinderfysiotherapeutisch Centrum Zoetermeer zal eenmaal per maand bij ons een kosteloos bezoek brengen. Mocht u interesse hebben dan kunt u bij de balie een afspraak maken. De eerst volgende keren zijn op vrijdag 17 januari, 14 februari en 20 maart.

ZWEMFEESTJE

Zin in een nieuwjaarsduik maar vind je de Noordzee te koud? Op 2 januari kan het hele gezin het water in. De bodem gaat op 50 centimeter en het ondiepe wordt afgescheiden met de loopmat naar het diepe gedeelte. Er zal veel opblaas speelgoed zijn en je mag zelf ook je zeemeermin staart, je opblaaseend of je snorkel spullen meenemen. Ook 20 keer van de duikplank behoort tot de mogelijkheden. Er is een beperkt aantal kaarten. Hopelijk tot dan!

Wij wensen al onze leerlingen samen met iedereen die ze lief hebben een hele gezellige decembermaand.

Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI logo

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.