Nieuwsbrief

19 december 2018

AFZWEMMEN

22 december is de eerstvolgende datum waarop er wordt afgezwommen. De leerlingen die voor A mogen afzwemmen starten om 18.45 uur en de leerlingen die voor B en C afzwemmen starten om 19.45 uur. Wij vragen u om uw “afzwemmer” overdag voldoende rust te geven.

Als uw kind het ABC compleet heeft dan stopt automatisch het abonnement. Voor ieder moment dat er eerder opgezegd wordt hanteren wij een opzegtermijn van één kalendermaand (zie algemene voorwaarden bij aanmelding).

De volgende afzwemdatum is 26 januari 2019

MET KLEDING ZWEMMEN

Op onze site staan de kledingeisen voor de afzwembaden vermeld. Met een broek bedoelen we geen legging, ski-ondergoed of een pyjama. Als u niet zeker bent of de kleding voldoet aan de eisen die wij stellen voor het afzwemmen dan kunt u dit aan de coördinator of aan de baliemedewerker  vragen.

AFZEGGEN VAN (INHAAL)LESSEN

Om u als klant tegemoet te komen kunt u tot vijf uur van tevoren een (inhaal)les annuleren. Wij hebben als zwemschool gekozen voor zwemscore zodat ouders dit zelf kunnen regelen. Graag vragen wij om dit ook te doen en niet hierover te mailen, SMS-en of bellen. Hopelijk uw begrip hiervoor.

WIJ ZWEMMEN DOOR IN DE KERSTVAKANTIE

Tijdens de kerstvakantie zwemmen wij gewoon door, met uitzondering van woensdag 26 december (tweede kerstdag). Van donderdag 27 december tot en met zondag 30 december mag er één volwassene meezwemmen in de les van uw kind. Helaas laten wij broertjes of zusjes NIET meezwemmen.  In de diepe baden ervaart u o.a. hoe intensief een les is en in de ondiepe baden krijgt u tips van de docenten wat uw zelf tijdens recreatief zwemmen met uw kind kan oefenen om het zwemtraject te bespoedigen  U kunt de les van uw kind uiteraard ook afzeggen als u hier geen prijs op stelt of uw kind kan de les volgen maar dan zonder volwassene.

VERHOGING TARIEF

Met ingang van 1 januari 2019 wordt de wettelijke BTW op zwemlessen met 3% verhoogd (van 6% naar 9%). Wij zullen deze verhoging moeten doorvoeren, dit betekend dat de lesgelden met €0,50 zullen stijgen.

Wij wensen al onze leerlingen samen met iedereen die ze lief hebben een hele gezellige decembermaand.

Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.