Nieuwsbrief

augustus 2022

Gekleurde bandjes

Bij Fresh werken wij met gekleurde bandjes. Dit doen wij vanwege de veiligheid. Leraren kunnen zo in één oogopslag zien in welk badje leerlingen horen, of ze een dubbele les hebben of niet en of er een belangrijke notitie over uw dochter in ons systeem staat. Wij willen u dus vragen er op te letten dat uw dochter altijd haar bandje draagt bij het binnenkomen op de zwemzaal.

Naast de gekleurde bandjes voor het niveau waarin uw dochter zich bevindt hebben wij ook nog een donkergroen bandje. Dit bandje is bedoeld voor wanneer uw dochter twee lessen achter elkaar heeft. De docent ziet dan aan het donkergroene bandje dat uw dochter nog een les heeft en houdt uw dochter dan bij het badje in plaats van dat ze aan het einde van de les richting de kleedkamer worden gestuurd. Deze bandjes kunt u krijgen bij onze balie.

Ook hebben wij een regenboogbandje. Dit bandje is bedoeld voor wanneer uw dochter eventuele bijzonderheden heeft waarvan het handig is dat de docent dit weet, bijvoorbeeld bij hypermobiliteit. Wanneer docenten een regenboogbandje zien weten zij dat ze even in het systeem moeten kijken naar de notitie over uw dochter. Mocht u nog geen regenboogbandje hebben maar denkt u wel dat het handig is dat uw dochter deze krijgt, stuur dan even een mailtje naar manager@zwemschoolfresh.nl. We helpen u dan graag verder!

Beperkt aantal plekken in sommigen niveaus

Op dit moment kampen wij met een docenten tekort. Dit zorgt er helaas voor dat wij op sommigen dagen nog maar beperkt tot geen plek hebben in bepaalde niveaus. Wij doen ons best om er snel voor te zorgen dat de beschikbaarheid van bepaalde niveaus weer zal toenemen. 

Zomerrooster

In de weken van 12 juli tot en met 21 augustus hanteren wij een zomerrooster. De reguliere lessen komen dus te vervallen.
Dit houdt in dat wij op dinsdag tot en met vrijdag zullen zwemmen tussen 09:00 en 12:00. Zaterdag 20 augustus en zondag 21 augustus zijn wij nog gesloten.

Vanaf dinsdag 23 augustus zwemmen wij weer volgens ons reguliere rooster.

Nog even wat antwoorden op vragen die wij veel gesteld krijgen over het zomerrooster.

– Wat gebeurt er met de lessen die overblijven uit het zomerrooster?
De overgebleven lessen uit het zomerrooster worden door ons toegevoegd aan het reguliere inhaaltegoed van uw dochter. Dit gebeurt handmatisch, dus het kan even duren voordat u deze lessen terug ziet bij het reguliere inhaaltegoed. 

– Als mijn dochter door gaat naar het volgende bad wat gebeurd er dan met de al geplande lessen.
Deze komen automatisch te vervallen. De vervallen lessen worden weer aan uw tegoed toegevoegd en u kunt met dit tegoed lessen plannen in het nieuwe niveau van uw dochter.

– Tot wanneer kan ik lessen afmelden?
Dit kan tot een uur van te voren via zwemscore. Afmelden kan niet telefonisch of per mail.

Herinnering

  • Graag niet met kinderwagens of buggy’s de zwemzaal betreden (ivm straatvuil etc). Uiteraard geldt dit ook voor schoenen.
  • Wist u dat in onze algemene voorwaarden vermeld staat dat inhaallessen niet-restitueerbaar zijn? Wel zijn de inhaallessen de gehele zwemcarrière van uw dochter geldig.
  • Wij hanteren een maand opzegtermijn wanneer u uw dochter uitschrijft vóór het behalen van haar C diploma.
  • We vragen u pas 5 minuten voor het starten van de les de zwemzaal op te gaan. Dit vanwege de drukte op de zwemzaal. Op de zaterdag om 12:30, zondag om 10:30 en zondag om 14:30 vragen wij u te wachten bij de klapdeuren voordat een medewerker u komt halen. Dit vanwege een wissel tussen verenigingen/zwemscholen. De bodem moet dan vaak worden verzet en wegens veiligheid willen wij dan nog even geen mensen op de zaal. 

Wist u dat

  • U in zwemscore kan zien in welk badje uw dochter zwemt? Bij de les staat aangegeven in welk niveau maar ook in welk bad nummer uw dochter zwemles heeft. De badnummers zijn op de zwemzaal terug te vinden op de materiaal bakken die langs de kant staan.
  • Zwemschool Fresh een eigen app heeft?
  • Het afzwemmen echt nog een officieel toetsmoment is? Uiteraard is het afzwemmen voor de leerlingen een groot feestje, maar het afzwemmen is daadwerkelijk nog een toetsmoment. De leerlingen worden getoetst op alle onderdelen waarmee ze hebben geoefend in de les.
  • De fietsen in het fietsenrek moeten staan en niet voor ons hek. Mocht het zo zijn dat er calamiteiten diensten richting het zwembad komen, dan zal het hek voor hun moeten worden geopend. Wij willen u dus vragen om geen fietsen tegen het hek aan te zetten. 

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

info@zwemschoolfresh.nl
06 - 384 325 24

Algemene Voorwaarden

IIFSI logo