Nieuwsbrief

26 augustus 2019

WIJ GAAN WEER STARTEN

Wij hopen dat u een heerlijke vakantie heeft gehad. Vast hebben onze Fresh zwemmers heel veel gezwommen, het was dan ook prachtig weer. Wij zijn reuze benieuwd wat onze leerlingen er allemaal hebben bijgeleerd. Ze zullen meer watervrij zijn, heel ver onder water kunnen zwemmen en duiken gaat ook zeker een stukje beter. Wij hopen dat ze ook hun schoolslag en borstcrawl skills niet verleerd zijn;-) De meesters en juffen hebben weer zin om te starten. Ze zullen allemaal weer les geven. U zult na de vakantie een aantal nieuwe gezichten (zwemonderwijzers en assistenten) erbij zien. Een aantal collegae hebbe n van dag gewisseld of aangegeven liever bij een ander niveau les te geven.

Mocht u zien dat uw kind na de zomerstop een andere docent heeft dan kan dat dus kloppen. Ons advies is om met een open view het even aan te kijken en het ook zo naar uw kind te brengen. Onze ervaring is dat kinderen heel flexibel zijn en sneller gewend zijn aan een andere docent dan dat een volwassene denkt. Als u met uw kind van dag/tijd/docent wilt wisselen dan kan dit ná de les bij de balie geregeld worden.

INHAALLESSEN EN/OF NAAR TWEEMAAL PER WEEK

Als u een overschot aan inhaallessen in het account van uw kind heeft staan (maximaal vier is mogelijk) dan adviseren wij ze om ze de komende maand op te maken. Uw kind komt dan snel weer in het ritme van het  zwemmen. Inhaallessen kunnen ook via de webkassa in zwemscore gekocht worden.

Overweegt u uw kind tweemaal per week te laten zwemmen dan kunt u dat ook bij de balie regelen. Als u hierover twijfelt kunt u ook eerst een paar weken op dezelfde tijd een inhaalles erbij plannen en kijken hoe het bevalt.

AFZWEMMEN

Zaterdag 28 september is de eerstvolgende datum waarop er wordt afgezwommen. In de nieuwsbrief van september hierover meer.

UITBREIDING

Op sommige lesdagen zijn er van bepaalde niveaus twee groepen die tegelijk zwemmen. Aan de nummering van de baden kunt u zien in welk bad uw kind zwemt. Als u voorafgaand aan de les weet in welk bad uw kind zwemt scheelt dat veel kostbare lestijd.  Bij de balie staat een bordje met daarop een plattegrond van het zwembad.

VERBOUWING ZWEMBAD

Zoals u wellicht gezien heeft op Facebook of Instagram is er tijdens de zomerstop behoorlijk geklust. Het zal heel herkenbaar zijn dat het eerst een stuk erger wordt en dat je dan even door de bomen het bos ni et meer ziet. De eigenaar van het pand is keihard bezig om alles mooier en netter te maken. Fresh kan dit alleen maar toejuichen en is hier ontzettend blij mee. In de komende weken kan het zo zijn dat u nog werklui tegen komt. Wij willen u bedanken voor uw geduld en uw positiviteit. Wij hebben helemaal niemand horen klagen. Hopelijk vindt u het ook heel mooi geworden. Mocht u nog tips of wensen hebben dan kunnen wij dit altijd aan de eigenaar doorgeven. De sloop van het buitenbad en het recreatie bad is ondertussen in volle gang. Hopelijk gaan onze leerlingen hier geen hinder van ondervinden. 

Wij wensen al onze leerlingen heel veel zwemplezier en een prachtige progressie voor de komende tijd.

Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI logo

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.