Nieuwsbrief

27 augustus 2018

Wij gaan weer starten

Wij hopen dat u een heerlijke vakantie heeft gehad. Vast hebben onze Fresh zwemmers heel veel gezwommen, het was dan ook een prachtige zomer. Wij zijn reuze benieuwd wat onze leerlingen er allemaal hebben bijgeleerd. Ze zullen stukken meer watervrij zijn, hele enden onderwater kunnen zwemmen en duiken gaat ook vast en zeker soepeltjes. Wij hopen dat ze ook hun schoolslag en borstcrawl skills niet verleerd zijn;-) De meesters en juffen hebben weer zin om te starten. Sommige hebben afscheid genomen omdat ze een andere baan hebben of hun FRESH werk niet meer kunnen combineren met hun drukke prive leven. U zult na de vakantie een boel nieuwe gezichten (zwemonderwijzers en assistenten) erbij zien, een aantal collegae hebben van dag gewisseld of aangegeven liever bij een ander niveau les te geven en juf Margot is terug van verlof.

Mocht u zien dat uw kind na de zomerstop een andere docent heeft dan kan dat dus kloppen. Ons advies is om met een open view het even aan te kijken en het ook zo naar uw kind te brengen. Onze ervaring is dat kinderen heel flexibel zijn en sneller gewend zijn aan een andere docent dan dat een volwassene denkt. Als u met uw kind van dag/tijd/docent wil wisselen dan kan dit ná de les bij de balie geregeld worden.

Inhaallessen en/of naar tweemaal per week

Als u een overschot aan inhaallessen in het account van uw kind heeft staan (maximaal vier is mogelijk) dan adviseren we ze om ze de komende maand op te maken. Uw kind komt dan snel weer in het ritme van het zwemmen. Inhaallessen kunnen ook bij de balie gekocht worden en deze worden dan in het account van u kind gezet zodat u zelf de les kan plannen, bij de balie kunnen ze wel meer dan vier lessen plaatsen.

Overweegt u uw kind tweemaal per week te laten zwemmen dan kunt u dat mailen naar info@zwemschoolfresh.nl De lessen zijn dan goedkoper en kosten 11,- euro per les. Als u hierover twijfelt kunt u ook eerst een paar weken op dezelfde tijd een inhaalles erbij plannen en kijken hoe het bevalt.

Zeemeerminnen

Na het behalen van een C-diploma mogen kinderen meedoen aan het zeemeerminnen zwemmen. Deze lessen kosten 14,- euro, duren drie kwartier en zijn inclusief materiaal. Ouders kunnen de vorderingen volgen via zwemscore en bij veel oefeningen staat een leuk You-tube filmpje. Deze lessen zijn op zaterdag en op zondag. Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar.

Snorkelen/ZEEMEERMINNEN/duiken/borstcrawl

Vanaf nu is het mogelijk dat de leerlingen van snorkelen en zeemeerminnen bij elkaar een inhaallesje volgen. Ook kunnen zij nog aan hun borstcrawl en duik vaardigheden werken in een C-groep. Deze lessen kunt u zelf in zwemscore plannen. Voor het materiaal zorgen wij.

Afzwemmen

Zaterdag 29 september is de eerstvolgende datum waarop er wordt afgezwommen. In de nieuwsbrief van september hierover meer.

Zwemscore

Het lijkt erop dat de problematiek van zwemscore verleden tijd is. De scores zijn wekelijks zichtbaar. Minimaal eenmaal per maand scoort de docent. Als er niets veranderd in de scores dan kan het zijn dat uw kind wat minder progressie maakt. Een uitleg zou kunnen zijn dat de leerling voor de vakantie beter zwom dan na de vakantie. Het zal dan wat langer duren voordat hij/zij weer zichtbaar (zwemscore) vooruit gaat. Als u het te lang vindt duren dan kunt u altijd na een aantal lessen even een notitie bij de balie laten maken en zal de “zaalmanager” even meekijken.

Complimenten

Op ons vorige stukje over verbaal agressief gedrag van een aantal ouders hebben wij ontzettend een reacties gekregen. Wat super fijn voor ons is geweest. Complimenten voor docenten worden altijd doorgegeven. De reviews bij Google en op Facebook worden nauwkeurig en vol trots door ons bestudeerd en ook de balie medewerkers gaan er een stuk harder van lopen. Alle feedback is welkom, tips heel graag, dingen die u niet goed vindt gaan zijn net zo goed welkom. Wij nemen al deze zaken mee en proberen Fresh er nog beter van te maken. Er hangen geen speakers in de kleedkamers dus die feedback krijgen wij helaas niet mee.

Wij gaan er met een heleboel zin weer tegen aan!
Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.