Nieuwsbrief

april 2022

Kleedkamers

De laatste weken zijn er veel klachten met betrekking tot de kleedkamers. Wij willen u er nogmaals aan helpen herinneren dat u geen spullen in de kleedkamers achter mag laten. Wanneer u dit wel doet, is dit op eigen risico en met de kans dat uw spullen uit de
kleedkamer worden gehaald om ruimte te creëren. Mochten uw spullen zijn weggehaald kunt u deze ophalen bij de balie.

Afwezigheid docenten

De afgelopen dagen is het u misschien opgevallen dat uw dochter geen les heeft gekregen van haar eigen docent. De
afgelopen week hebben wij veel afwezigen docenten door ziekte. Hier zullen wij de komende week ook nog last van hebben. Onze
excuses hiervoor.

Bruiloft en afwezigheid meester Michael

Meester Michael gaat trouwen op vrijdag 22 april, op deze vrijdag zullen er een deel van de middag wat van onze collega’s afwezig zijn om naar de bruiloft te gaan. Mocht dit toevallig de leraar van uw dochter zijn dan ontvangt u hier nog meer informatie over.

De komende week zal meester Machiel nog afwezig zijn vanwege en opgelopen blessure. Wij hopen dat het snel weer beter met hem
gaat.

Deze dagen zijn wij gesloten in april

In april zijn wij op zondag 17 en woensdag 27 april gesloten, dit vanwege Pasen en en koningsdag. Deze dagen zijn dus ook niet meegenomen in de betaling van de afgelopen maand.

Herinnering

  • Graag niet met kinderwagens of buggy’s de zwemzaal betreden (ivm straatvuil etc). Uiteraard geldt dit ook voor schoenen.
  • Alle ouders zijn weer welkom op de zaal. Houdt u er wel rekening mee dat wij niet genoeg plaats hebben voor iedere leerling om 2 ouders mee te nemen naar de zwemles.
  • Wij willen u vragen om geen spullen in de kleedkamers te laten hangen.
  • Wanneer u van 1 les in de week naar 2 lessen in de week wilt of andersom, denkt u er dan aan dat u dit voor het einde van de maand regelt bij de balie. Wanner dit namelijk later gebeurt ontvangt u en foutieve incasso doordat deze al was verzonden voorde wijziging.
  • Wist u dat in onze algemene voorwaarden vermeld staat dat inhaallessen niet-restitueerbaar zijn? Wel zijn de inhaallessen de gehele zwem carrière van uw dochter geldig.
  • Wij hanteren een maand opzegtermijn wanner u uw dochter uitschrijft voor het behalen van haar C diploma

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

info@zwemschoolfresh.nl
06 - 384 325 24

Algemene Voorwaarden

IIFSI logo