Proefles aanvragen

Gratis proefles aanvragen
Fijne zwemschool met goede instructeurs en ondersteunend personeel wat net even het stapje extra zet voor de leerlingen en hun broertjes/zusjes! Eline Vd Velden Dujardin

Heerlijke kleine groepen. Direct zicht op de prestatie door dat je in de ruimte aanwezig mag zijn en via zwemscore zie hoe het gaat met de voortgang! Adriaan Verheul

Gratis proefles aanvragen

Bij Zwemschool Fresh is het natuurlijk mogelijk om een gratis en vrijblijvende proefles te doen. Vult u daarvoor onderstaand formulier in en één van onze medewerkers neemt contact met u op voor een afspraak.

Paasactie 2018

Op dit moment hebben wij een speciale Paasactie. Elk kind dat zich inschrijft voor 1 april 2018 (1e Paasdag) krijgt 2 gratis lessen in zijn/haar account!

 

 

Aanmelden proefles

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

06 38432524
info@zwemschoolfresh.nl

Stuur ons een bericht

8 + 1 =

IIFSI logo

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.