Deze week mag u meezwemmen met de les van uw kind

Dec 27, 2017

Beste ouder en/of verzorgers van onze Fresh leerling(en),

Zoals we in de nieuwsbrief al beschreven mag de komende week, van 27 tot en met 31 december iedere leerling een ouder of verzorger meenemen tijdens de zwemles.

In de ondiepe baden zal aan deze introducee uitgelegd worden waarmee u uw kind kan helpen als u zelf gaat zwemmen. In de diepe baden zal u ervaren wat uw kind allemaal moet doen en welke eisen we stellen tijdens de zwemles.

In de diepe baden hoeven de introducee’s geen extra kleding mee te nemen, wel verwachten we hier dat u over voldoende zwemvaardigheid beschikt dat er geen gevaarlijke situaties zullen ontstaan. Als u kind bij Fresh snorkelt dan snorkelt de ouder lekker mee.

De prive-lessen van juffrouw Ingrid, de schoolslag-lessen en de borstcrawl les zijn zonder ouders/verzorgers.

Mocht u geen prijs stellen op meezwemmen dan kunt u (tot vijf uur van te voren) de les afzeggen en op een ander moment uw kind een keertje extra laten zwemmen.

Met vriendelijke groet,
Team zwemschool Fresh

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.